2777
2789

همسر من هم اینطوری بود اوایل تا اینکه لمش دستم اومد 

تحویلش نگیر 

وظایفت رو کامل انجام بده به خورد و خوراکش و تمیزی خودت و خونه و بچه ها برس 

وظایف همسری رو به بهترین نحو انجام بده ولی قربون صدقه ش نرو همیشه بهش نچسب مثلا توی خونه همه ش نشین کنارش وقتی خونه س سرتو با کار گرم کن وقتی روی مبل میشینی کنارش نشین وقتی باهاش حرف میزنی شاد باش بخند ینی قیافه نگیر اما یه جوری بهش بفهمون که شادیت به خاطر اون میست اون نباشه هم تو شادی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهریتو بزار اجرا اون موقع یا حساب کار میاد دستش یا طلاق میگیری و راحت میشی 

🤣🤣تا این حد خشن 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
همسر من هم اینطوری بود اوایل تا اینکه لمش دستم اومد  تحویلش نگیر  وظایفت رو کامل انجام ب ...

آفرین آفرین 

من هم تو خونه دقیقا همین هستم اینجوری که باشم مثل چی بهم توجه می کنه خدا نکنه خودم رو بهش بچسبونم یه جوری قشنگ گند میزنه تو حالم که دیگه سمتش نرم 

همسر من هم اینطوری بود اوایل تا اینکه لمش دستم اومد  تحویلش نگیر  وظایفت رو کامل انجام ب ...

منم همه این کارا رو انجام میدم خیلی بی تفاوتی نسبت بهم به زور هم حرف میزنه اول اینجوری نبود خیلی دارم غصه میخورم شب و روزم شده گریه

مهریتو بزار اجرا اون موقع یا حساب کار میاد دستش یا طلاق میگیری و راحت میشی 

اتفاقا خاستیم جدا بشیم اما خانواده ها نذاشتن دیگه نمیدونم بایدچکار کنم خسته شدم

منم همه این کارا رو انجام میدم خیلی بی تفاوتی نسبت بهم به زور هم حرف میزنه اول اینجوری نبود خیلی دار ...

ببین هر ادمی یه لمی داره 

به خدا یک زمان منم شب و روزم گریه بود میخ‌استم فقط بمیرم ولی لمش و پیدا کردم الان برعکس شده 

هر وقت خونه ست به جای تلوزیون زل میزنه به من فقط مامانم میگه همیشه فقط چشمش به توئه 

الان چند ساله درست شده 

اما برای من راهش بی تفاوتی بود و اینکه حس کنه این بی تفاوتی از سر ناراحتی نیست بلکه تو حست بهش واقعا اینه 

مثلا وقتی میومد با پسرم میشستم به بازی و غش غش خنده 

هر وقت منو مخاطب قرار میداد باهاش صحبت میکردم فقط اونم با جانم و لبخند نه با اخم و ناراحتی 

شما باور کن با یه مشاوره ی درست و حسابی میتونی اون روی سکه رو ببینی 

فقط نترس فکر نکن همه چی فقط این چیزیه که میبینی مغزش و دلشاینی پیست که نشون میده ‌خیلی اوقات اقایون افکار و احساساتشون رو کاملا برعکس در ظاهر نشون میدن که دلایل زیادی میتونه داشته باشه 

تو باید یاد بگیری چطوری اونو از این لاک در بیاری فقط همین 

ببین هر ادمی یه لمی داره  به خدا یک زمان منم شب و روزم گریه بود میخ‌استم فقط بمیرم ولی لمش و پ ...

من هم دقیقا همین روش رو شوهرم جواب میده 

با پسرم بگو بخند می کنم و بازی می کنم و براش چایی میبرم صدام کنه میگم جانم ولی فقط در همین حد بعد خودش میاد پیشمون 

شما باور کن با یه مشاوره ی درست و حسابی میتونی اون روی سکه رو ببینی  فقط نترس فکر نکن همه چی ف ...

مشکلم باهاش اینه که دوستم نداره بهم علاقه نشون نمیده اوایل خوب بود اهل خیانت بهم نیست همه فکر میکنن رابطمون خیلی خوب پیش میره هر وقت بهش گفتم بیا بچه دار شیم یه بهونه آورد ،امروز غذای مورد علاقشو درست کردم به خودم رسیدم که شاید تو چشمش بیام گفت گرسنه نیستم و رفت خوابید مثل دوتا غریبه داریم باهم زندگی میکنیم

مشکلم باهاش اینه که دوستم نداره بهم علاقه نشون نمیده اوایل خوب بود اهل خیانت بهم نیست همه فکر میکنن ...

ببین اینکه فکر میکنی بهت علاقه نداره خیلی مستند نیست 

فکر من اگر دوست نداشت هیچی نمیتونست باعث بشه باهات ازدواج کنه 

فقط نیپ شخصیتیش با شما متفاوته 

باز هم میگم اگر میخوای اوضاعت درست بشه یه مشاوره ی خوب از یه کار بلد بگیر 

این مشکلاتی که میگی و این حسای منفی توی اکثر زندگیها هست گاهی میره گاهی میاد گاهی کم گاهی صفر گاهی زیاد مهم اینه چطور مدیریتش کنی تا ازش بدون مشکل و آسیب عبور کنی