2777
2789
مشکلم باهاش اینه که دوستم نداره بهم علاقه نشون نمیده اوایل خوب بود اهل خیانت بهم نیست همه فکر میکنن ...

این دیگه زیاد رو در آورده .یه مدت تو هم محلش نده ببین عکس العملش چیه .خودت برو بیا .غذا بخور .شاید یکم حسودی کرد.قبل بچه دار شدن به این روز افتاده حق داری خیلی سخته 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
همسر من هم اینطوری بود اوایل تا اینکه لمش دستم اومد تحویلش نگیر وظایفت رو کامل انجام بده به خورد و خ ...

سلام عزیزم هستی ؟ 

خواستم بگم بااین پیامت حالم خوب شد داشتم به طلاق فکر میکردم خدا خیرت بده

الان شوهرت باهات چجوریه خوبه ؟ 

اگه تکنیک دیگه ای هم میزنی بگو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.