2777
2789

خانم ها و اقایون

اگر یه روز شریک زندگیتون بگه دیگه دوستون نداره

و به خاطر بچه داره زندگی میکنه 

و از نظر خودتون هم کار اشتباهی نکرده باشید فقط بگه که دوستون نداره و تحمل زندگی با شما رو نداره بچه رو هم نخواد

چه کار میکنید 

اگر متقاضی طلاق باشه حاضرید که طلاق بدید یا طلاق بگیرید

بچه رو بدن پدر یا مادر چطور بزرگ میکنید

حالت دومش اینکه که همین زندگی رو ادامه بدید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید با کسی زندگی کنم ک دوستم نداره . طلاق میگیرم شاید با شخص دیگه ای اوکی شدم

از طرفی اگر پول نداشته باشه کسی پشتم نباشه مجبورم ب زندگی ادامه بدم مث یک همخونه

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

همسرم توعقد بهم گف نمیخامت و زنش شدم بعد س سال رفتارش قابل تحمل نیس ولی عادت کردم تاحالا نگف نمیخاتم  نسبت بهم بی میلم نیس ولی مردی ک بازنی زندگی میگنه غیر ممکنه نخاتش یجورایی حس وابستگی بوجود میاد خواه یا ناخاه

میشه نفری یدونه صلوات محمدی برای تو دلیم بفرستین توروخدا بعد کلی اقدام و چهارسال منتظرموندن خداهدیه دادش.....توروخدا سوال حقوقی نپرسین من سردرنمیارم اسم کاربری لعنتیم عوض بشو نیس 🤧😫
همسرم توعقد بهم گف نمیخامت و زنش شدم بعد س سال رفتارش قابل تحمل نیس ولی عادت کردم تاحالا نگف نمیخاتم ...

شرایطم خیلی خیلی خیلی سخت بود من

میشه نفری یدونه صلوات محمدی برای تو دلیم بفرستین توروخدا بعد کلی اقدام و چهارسال منتظرموندن خداهدیه دادش.....توروخدا سوال حقوقی نپرسین من سردرنمیارم اسم کاربری لعنتیم عوض بشو نیس 🤧😫

من تقریبا هرروز دارم به شوهرم همین دیالوگو میگم میگه تو نداری ولی من دارم 

اگه هم یه روزی نداشتم باید به خاطر بچه باهم باشیم

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
همسرم توعقد بهم گف نمیخامت و زنش شدم بعد س سال رفتارش قابل تحمل نیس ولی عادت کردم تاحالا نگف نمیخاتم ...

طرف همون اول گفته نمیخوامت و زنش شدی؟؟؟خواستی خودتو شکنجه بدی؟

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵

همسر منم بهم گفته اما من دارم زندگی میکنم چون زندگی بچه هام ازمن مهمتره اونا باید پدر داشته باشن خوب بزرگ شن وخوب ازدواج کنن حالامن طلاق بگیرم خودم آزاد میشم اما بچه هام اسیر ونابود

طرف همون اول گفته نمیخوامت و زنش شدی؟؟؟خواستی خودتو شکنجه بدی؟

ن بخاطر عقاید مسخره عرب چون بابام منو میکشت بدون هیچ دلیل خاصی گف نمیخامت بابام گف حق طلاق نداری بدی یا باید دلیل بیاری یا طلاقش بدی والسلام دیگ مجبورشد بگیرتم س ساله متاهلم الان کلی مشکل دازیم ولی خب عادت کردم و ساختم مجبورم از چاله افتادم تو چاه متاسفانه بابامم خیلی مرد سالاره