2777
2789
عنوان

خانوما لطفا بیایین بگین این چیه

151 بازدید | 16 پست

امروز روز دوم پریودمه دوهفته پیش ای یو ای کرده بودم روز موعدم پریودشدم ولی امروز ی چربی خیلی سفت کوچیک ازم خارج شد چی میتونه باشه کسی تجربه ای داشته الان عکسشو میزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید متوجه نشده من سونو سه بعدی که رفتم پولیپ رو دیدن همین باعث شده مثبت نشیا

واقعا؟ ۱ساله اقدامم تحت نظر دکتر با انواع قرص و امپول نمیشه البته ش هرمم مشکل اسپرم داره سونوی واژینال نشون نمیده؟

واقعا؟ ۱ساله اقدامم تحت نظر دکتر با انواع قرص و امپول نمیشه البته ش هرمم مشکل اسپرم داره سونوی واژین ...

مال من خیلی به سختی یهو دکتره دید بین لایه های رحمم شک داشت فرستادم سونو سه بعدی بعدش هیسترسکوپی کردم چون وجودش باعث انقباض رحم میشه وحتی جنین رو سقط میکنه

مال من خیلی به سختی یهو دکتره دید بین لایه های رحمم شک داشت فرستادم سونو سه بعدی بعدش هیسترسکوپی کرد ...

عکس رنگی منظورتونه؟ وای اونو میگن خیلی خیلی خیلی سخته اتفاقا دکترم گف دوبار ای یو ای میکنم نشد میفرستم عکس رنگی

عکس رنگی منظورتونه؟ وای اونو میگن خیلی خیلی خیلی سخته اتفاقا دکترم گف دوبار ای یو ای میکنم نشد میفرس ...

دکترت دیوانست؟؟؟دکتر من اول فرستادم عکس رنگی که خیالش راحت شه لوله هام بازن وچسبندگی رحم ندارم که بعد درمان رو شروع کنه که همون ماه بعد عکس رنگی باردار شدم