2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهرم یک دختر برداشت نزدیک سه ساله بود الانم کلاس اولشو تموم کرده .خیلی دوسش دارن .اصلا مثل بچه خودشونه انگار از اول بوده .فقط اشتباه کرد دیر برداشت دیگه چهل سالش شده بود اگه زودتر از چهل سال اقدام میکرد نوزاد میدادن بهش 

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 

آفرین به کسایی که این بچه هارو مث بچه خودشون میدونن.به دوستم گفتم به عمو و زن عموش بگه ی بچه از شیرخورگاه بیارن نمیدونین چیکار کرد،نه عموم این حرفو بشنوه ناراحت میشه.منم گفتم ناراحت میشه بدرک خیلی دلش بخواد.

#آزادی
آفرین به کسایی که این بچه هارو مث بچه خودشون میدونن.به دوستم گفتم به عمو و زن عموش بگه ی بچه از شیرخ ...

چه فرقی میکنه بچه بچه هست حالا چه خودمون به دنیا بیاریم چه یه بچه رو به دنیا برگردونیم 

تا الان هم که زودتر اقدام نکردم واسه آوردن مادرشوهرم 5 سال جا افتاده رو دستم بود حالا که فوت کرده وقتم آزادتر شده گفتم برم بیارم وگرنه زودتر از اینها میاوردم

آفرین به کسایی که این بچه هارو مث بچه خودشون میدونن.به دوستم گفتم به عمو و زن عموش بگه ی بچه از شیرخ ...

خب هر کسی اعتقادی داره 

منم اصلا دلم نمی‌خواد بچه ی کسی دیگه رو بزرگ کنم 

تا الان هم که زودتر اقدام نکردم واسه آوردن مادرشوهرم 5 سال جا افتاده رو دستم بود حالا که فوت کرده وق ...

ان شاالله موفق باشید وهر چه زودتر یک بچه سالم و صالح وهمون طور که میخاین قسمتتون بشه

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن