2777
2789
عنوان

مادرنامزدم میگه بهم بزن با پسرم

728 بازدید | 13 پست

تاپیک قبلیم رو بخونین و قبلیش

مامانم صبح بیدارم کرد که وقت مشاوره گرفتم بشو برو 

دوست مامانم مشاوره برای همین تو روز تعطیل رفتیم 

رفتیم مشاوره  

بعد باهامون حرف زده و مقصر نامزدم شد

بعد نامزدم رو کرد بیرون گفت که بهش فرصت بدم و ادامه بدم 

بعد منو کرد نامزدم رفت تو 

از مشاوره که اومدیم هی بهم زنگ میزنه معذرت خواهی میکنی میکنه بعد تو ماشین بهم خیلی چسبیده بود دستمو سفت گرفته بود 

خودم نمیدونم چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا برام قابل بخشش نیست، تو تاپیک دیشبتم بودم، ادامه دادن اشتباه محضه، احساس میکنم نامزدت هرزس، پس فردا یه چیز پیش بیاد حق اعتراض پیش مادرش نداری، چون بهت میگه من که روز اول گفتم بهم بزن با پسرم تو گوش ندادی 

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
اصلا برام قابل بخشش نیست، تو تاپیک دیشبتم بودم، ادامه دادن اشتباه محضه، احساس میکنم نامزدت هرزس، پس ...

برای مشاوره گفته بوده دوستم اسرار کرده 

دختر هم به زور لبش رو چسبونده 

احساس میکنم دروغ میگه 

اصلا نمیدونم به حرف کی گوش کنم

قضاوتی ندارم اما اینکه تمام تقصیرات رو گردن طرف بندازیم بالغانه نیست قطعا شما هم اشتباهاتی داشتید که باید ببینید تا حداقل در رابطه بعدی تکرار نکتید

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»