🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
ناهار که نه ولی ما افطاری درست میکنیم اخه اهل سنت تاسوعا و عاشورا روزه میگیرن بخاطر اینکه حدیث از رسول الله صلی الله علیه وسلم داریم که عاشورا روزی هست که موسی علیه سلام از دست فرعون نجات پیدا کرد ]
خودم دوست دارم برم حسینیه،هر روز ناهار و شام هست ولی شوهرم داره جگر درست میکنه میگه نرو هوا گرمه
آره رفتن که حال نمیده هوا گرمه خوبه نذری رو واسه آدم بیارن در خونه
مگه امروز روز نذری نیست چطور حال داشتین غذا بپزین؟منکه به شوهرم گفتم غذا نمیذارم این دو روز یا نذری ...
من ۶ سالی هست نذری نخوردم گلم
غریبیم کسی نمیاره خونمون ماهم اهل رفتن و گرفتن نذری نیستیم
کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒 با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻 https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
این دو روز مشهد و شله هاش🤣😂 یبار تو تهران خریدم خوردم همیشه همینطوری فلفلیه؟؟
اره دیگه تو این دو روز انقدر شله میخوریم که بترکیم .بستگی داره بعضیا تندش میکنن بعضیا زیاد نه.اما در کل خییییلی خوشمزه ست.البته من بدون شکر میخورم اما همسرم با شکر