2777
2789
عنوان

دوسداری زمان به چندسال قبل برگرده

132 بازدید | 29 پست

من دوسدارم زمان برگرده به ۹ ۱۰ سالگیم، چون اونموقع بابام زنده بود، منم بچه ی آخر لوس و بابایی دلم تنگه برا اونموقع ها..... 

بعد اون دوسدارم برگردیم به سال ۸۲ باشوهرم دوست بودم فارغ از دردسرای زندگی حال میکردیم... 

من بچه ی تهرانم، ینی هم تهران بدنیااومدم هم ۳۰سال تهران زندگی کردم و ازدواج کردم، ۴ساله رفتم ی شهرستان کوچیک چون از تهران وشلوغیاش خسته شدیم، خانواده همسرمم اصفهانن پس حق نظردادن برای هرسه شهررودارم. تو تاپیکام ونظرام کاراگاه بازی درنیارچون هیچ دروغی ازش درنمیاد، من بعد۴سال دوستی با دوست پسرم ازدواج کردم ۱۵سال پیش یروز داستانشوتعریف میکنم امیدوارم اگه به صلاحته تجربش کنی. حالاکه تا اینجاروخوندی ی صلوات مهمونم کن جدم دعاگوت باشه

دوست ندارم برگرده عقب 

دوست دارم هرچه زودتر بره جلو

خدا پدرتون رو بیامرزه

دوستان گلم برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان با هر دعایی که دوست دارید دعا کنید♥️بهم بگید منم برای حاجت روایتون دعا میکنم😘دوستان من ائمه و مظلومان نیاز به انتقام گیری دارند و جهان هم نیاز به منجی😭هرچه میتوانید دعا کنید که قول میدم اگه دعا کردید من براتون دعا میکنم که اگه خدا بخواد مشکلتون حل شه فقط ازتون خواهش میکنم از ته دل دعا کنید😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حدودا یه سال پیش دوست دارم برگردم که اشتباهاتمو جبران کنم ولی باتوجه به سختیای که کشیدم به شدت پشیمون میشم

در جست و جوی طلا، الماس را فراموش کردیم.                       دوستان تاپیک های اول مال من نیست مال خواهرم بوده 
برگردم ب ۵ سال پیش با خیلی آدما رفاقت نکنم تا الان پشیمونیشو نکشم 

اخ گفتی بعضی رفاقتا دیوانگی محضه

من بچه ی تهرانم، ینی هم تهران بدنیااومدم هم ۳۰سال تهران زندگی کردم و ازدواج کردم، ۴ساله رفتم ی شهرستان کوچیک چون از تهران وشلوغیاش خسته شدیم، خانواده همسرمم اصفهانن پس حق نظردادن برای هرسه شهررودارم. تو تاپیکام ونظرام کاراگاه بازی درنیارچون هیچ دروغی ازش درنمیاد، من بعد۴سال دوستی با دوست پسرم ازدواج کردم ۱۵سال پیش یروز داستانشوتعریف میکنم امیدوارم اگه به صلاحته تجربش کنی. حالاکه تا اینجاروخوندی ی صلوات مهمونم کن جدم دعاگوت باشه

2 سال و نیم قبل هیچوقت اقدام به بارداری نمیکردم ..تا حسرت داشتنشون تو دلم نمیموند :(

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
دوست ندارم برگرده عقب  دوست دارم هرچه زودتر بره جلو خدا پدرتون رو بیامرزه

عزیزممم

ممنون، خدا رفتگان شمارورحمت کنه

عزیزممم ممنون، خدا رفتگان شمارورحمت کنه

فدات شم گلم

منتظر کسی هستم برای همین دوست دارم بره جلو

دوستان گلم برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان با هر دعایی که دوست دارید دعا کنید♥️بهم بگید منم برای حاجت روایتون دعا میکنم😘دوستان من ائمه و مظلومان نیاز به انتقام گیری دارند و جهان هم نیاز به منجی😭هرچه میتوانید دعا کنید که قول میدم اگه دعا کردید من براتون دعا میکنم که اگه خدا بخواد مشکلتون حل شه فقط ازتون خواهش میکنم از ته دل دعا کنید😘