2777
2789
عنوان

همسرم🥺😔

1790 بازدید | 36 پست

تاپیک زدم مسافر دارم و نگرانشم الان اومده و دستش شکسته بوده که جواب نداده خیلیم خسته بود تا رسید خوابش برد الان آنقدر بد خوابه مدام می‌چرخه روی دستش ، دستش داخل گچه ولی بد میچرخه و مدام ناله می کنه منم خوابم میاد و استرس دارم چیکار کنم 😔

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسافرت کیه،

همسرم قرار بود بیاد و نیومده بود و گوشیم جواب نمی‌داد نگران بودم الان اومده دستش شکسته و نگفته بود بهم تا برسه 😔 از خستگی خوابش برد ولی مدام میچرخه و ناله می کنه از بس بدخوابه می ترسم دستش مشکلی پیش بیاد براش خودمم خوابم میاد از استرس نمی تونم بخوابم ، هی دستش و میگیرم اینور اونور میشه روی بالشت تنظیم می کنم که تکون شدید بهش نده

همسرم قرار بود بیاد و نیومده بود و گوشیم جواب نمی‌داد نگران بودم الان اومده دستش شکسته و نگفته بود ب ...

خودش دردش بگیره بیدار میشه 

ولش کن 

چیزی نیس 

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد

انشالله که خوب میشه

ببخشید شما شغلتون چیه؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بابا چیزی نیس یه دسته دیگه  خداروشکر سلامت کنارته اتفاق بدتری نیوفتاده بگیر بخواب

وزنش سنگینه اگه بندازه روی دستش ، بدتر می‌شه با اینحال چشم می خوابم😶

انشالله که خوب میشه ببخشید شما شغلتون چیه؟

مرسی گلم ممنونم

من مهماندار هواپيمام 

مرسی گلم ممنونم من مهماندار هواپيمام 

موفق باشید

شغل خوبیه مسافرت زیاد میری  

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

وزنش سنگینه اگه بندازه روی دستش ، بدتر می‌شه با اینحال چشم می خوابم😶

نمیوفته روش دردش بگیره بیدار میشه خودص حواسش هس 

چشش ترسیده نمیتونه بی تفاوت باشه 

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
موفق باشید شغل خوبیه مسافرت زیاد میری    

زنده باشی عزیزم مرسی 

اگه مسافرت منظورت هواپیماست که مدام داخلش محبوسیم و هتل نهایتا بله شغل خوبیه🤣

نمیوفته روش دردش بگیره بیدار میشه خودص حواسش هس  چشش ترسیده نمیتونه بی تفاوت باشه

مرسی قربونت بشم 😶‍🌫🥲