2777
2789
عنوان

ولی زندگی یه سفر اینجوری به هممون بدهکاره

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 39 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من اولین چیزی که بهش فکر میکنم این عکسای سفر کمپی رو میبینم دستشویی رفتن و حمومه🤣

خیلی چندشه موافقم😂😂

هرگز انسانی نمی‌میرد مگر اینکه به آنچه دیگری را سرزنش کرده،آزموده شود
آزار داری این وقت شب آدمو یاد نداشته هاش میندازی خو😞😞😞😞

ببخشید خو میخاستم تهنا نباشم 😑😂

« إبقِ قَویاً فَقِصّتُکَ لم تَنتَهي بَعْد »قوی بمان، زیرا قصه‌‌ات هنوز به پایان نرسیده.✨
نمیدونم والا این بلاگرا رو آدم میبینه زندگی لاکچری مسافرت عالی خب ادم دلش میخاد 😑😂

مطمعن باش اونقدام خوب نیستن هیچکی دعواشو نمیاره استوری کنه گلم یا مشکلاتشوو یا کارایی بد شوهرشو یا کارای زشت زنشوو

وای من اولین چیزی که بهش فکر میکنم این عکسای سفر کمپی رو میبینم دستشویی رفتن و حمومه🤣

راس میگیا به اینش دقت نکرده بودم😂

اصنم خوب نی 

مدیونی فک کنی چون دسم نمیرسه اینجور میگم😑😂

« إبقِ قَویاً فَقِصّتُکَ لم تَنتَهي بَعْد »قوی بمان، زیرا قصه‌‌ات هنوز به پایان نرسیده.✨
بگو نمی‌ریزیم

تاپیک بغلی دارن گیسامو میکشن بذار ببینم از اونجا زنده بیرون میام

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام