2777
2789
عنوان

خواستم جوابتون بدم قفل کرده

238 بازدید | 20 پست

@fatemehzahraaaaaa  

هرکسی یجوره. یکی استوری میذاره یکی نمیذاره. دلیل نمیشه ب اونی ک میذاره بگی بی اصل و نسب 

شاید اونی ک استوری اصلا نمیذاره تو زندگی واقعیش از همه بی اصل  و نسب تر و اشغال تر باشه این چیزا رو معیار نکن تو زندگیت 

😊

تو دلی من خوش اومدی برا سلامتیش یدونه صلوات میفرستی قشنگم 😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشده ماجرا چیه؟

ی خانومی تاپیک زده گفت خبر بار داریم استوری کردم همه خوردنش 

ک مگ همچین چیزی میشه 

اونایی ک هرچیزی رو استوری میکنن بی اصل نسبن

😮☹

چی میگی تو

مگه من با تو بودم؟

کم داری واقعا

چرا حرفا رو به خودت میگیری

من همسرم و چندتا دوستام تهرانی هستن اصلا از این مسخره بازیا درنمیارن

اکثر اونایی که از هرچیزشون استوری میزارن شهرستانی هستن بخدا

😮☹ چی میگی تو مگه من با تو بودم؟ کم داری واقعا چرا حرفا رو به خودت میگیری من همسرم و چندتا ...

چهه ربط به شهرستانی بودن داره اخه😅

‏یه سکوتی هم هست که مال بعد از شنیدن یه سری از حرفاییه که نباید می‌شنیدی حس عجیبیه بیرونش سکوته ولی از درونت هی صدای شکستن میاد   مباش در پی آزار و هر چه خواهی کن...که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست!
😮☹ چی میگی تو مگه من با تو بودم؟ کم داری واقعا چرا حرفا رو به خودت میگیری من همسرم و چندتا ...

نه عزیزم‌ من تهرانی هستم همسرم‌ماله شهرستان هیچکدوم اهل ایستوری نیستیم هیچ ربطی نداره گلم به اینکه طرف کجایی باشه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

😂😂😂

واقعا نمیفهمتت 

تو اول پیام منو زیپ زدی 

من گفته بودم ب اسی منم خبر بار داریم استوری کردم 

در اومدی اون حرفا رو زدی پس سر حرفت با خود منم بوده 

در ضمن واقعا متاسفم حرفاتو کلا با توهین بیان میکنی

منم تا بحال تو دوست اشنا فامیل همکار و همسایه ندیدم هیچ موضوع و عنوان شخصی و زندگی خصوصیشون رو استوری کنن

مگر مناسبتها و کلیپهای خاص تبریک و تسلیت و نکته دار

واقعا خیلی کار بی کلاسی هست

کم چرند بگو 

الان مثلا شما خیلی با اصل و نسبی

خیلی حرفت بی ربط و مسخره بود

خدایا مرسی❤️