2777
2789
عنوان

یعنی دانشگاه آزاد انقدر به درد نخور و چرته؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 52 پست

سطح واحدهای مختلف دانشگاه آزاد خیلی متفاوته. بعضی واحدها به خصوص مرکز استان سطح خیلی خوبی دارند. مهم تر از دانشگاه هم رشته است. 

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به نظرت رشته مدیریت بازرگانی چطوره؟ قصد اپلای هم دارم

عالیه عزیزم رشتت خوبه نرو جای پرت و پلا بخاطر دانشگاه ، توی رشته ای که هستی پیشرفت کن بهترین کار همینه ☺️👍، وقتتو بزار روی واحدهای درسیت و زبان و کامپبوترم در کنارش عالیه

من خودم کاردانی رو تو دانشگاه ملی خودم رتبه منم2300بود ولی کارشناسی رو تو آزاد خوندم

عزیزم سطحش چطوری بود

میدونم نسبت به دولتی خب پایین تره ولی میشه تو آزاد خودتو بالا بکشی؟

چی بگم والا
من رفتم بوعلی عمران خوندم تا تونستم انتقالی بگیرم به غلط کردن افتادم باوجود اینکه دانشگاه خوبی بود

من اصلا نمیتونم انتقالی هم بگیرم 

دانشکده ی دانشگاه شهرخودمه کع توی یه شهرستان دیگس

چی بگم والا