2777
2789
عنوان

عکس رنگی

535 بازدید | 38 پست

من امروز عکس رنگی انجام دادم 

بعد از عکس اومدم خونه درد وحشتناکی داشتم با کلی مسکن اروم شدم اما همش خس میکنم شکمم ورم کرده و لوله ها و رحمم ورم داره 

این خطرناک نیست؟ 

لطفا کمکم کنید 😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه گفتم با بیحسی میخوام اما بی حس نکرد فقط گفت وسیله ای ک استفاده میکنیم بدون درد شد برات  خود ...

منم اومدم تا دو روز درد شدید داشتم انگار زیر شکمم گرفته بود ی حالتی بود بعد خوب شد 

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....
منم اومدم تا دو روز درد شدید داشتم انگار زیر شکمم گرفته بود ی حالتی بود بعد خوب شد 

عه منم اینجوریم 

نمیتونم صاف راه برم 

عین پنگوئن‌ راه میرم 😂🤦‍♀️ 

ینی فردام همینجوریم؟😢

شما عکس گرفتی باردار شدی؟ 

اونجا دردش در حد پریودی خیلی شدید بود  چون لوله هامم چسبندگی داشت دردم بیشتر بود از بقیه

مال این بوده بسته بوده وگرنه من انجام دادم بدون درد بعدشم مشکلی نداشتم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
عه منم اینجوریم  نمیتونم صاف راه برم  عین پنگوئن‌ راه میرم 😂🤦‍♀️  ینی فردام همین ...

من چسبندگی داشتم باز شد اما کلا اوضاع من وخیم تر ارین حرفاس.چند روز پیش دکتر گفت طبیعی باردار نمیشم باید تخمک فریزکنم و عمل اندومتریوز کنم بعدش ای وی اف.تو رو خدا تو رو ب شهید این شبا قسمت میدم دعام کن😭

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....
من چسبندگی داشتم باز شد اما کلا اوضاع من وخیم تر ارین حرفاس.چند روز پیش دکتر گفت طبیعی باردار نمیشم ...

انشالله که حتما خیلی زود باردار میشی و نی نی نازتو بغل میگیری 🙏

دکترت خوبه؟

اره کلا لوله راستمو نمیدید  به پهلو خوابوند تزریق کرد که بلکه باز بشه و باز شد 🥰

الحمدلله بازشده .ان شاالله مثل من همین ماه که عکس انداختی باردارشی

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟