2777
2789
عنوان

ساک حاملگی در هفته شش

1325 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من دیروز یکم لک قهوه ای دیدم امروز رفتم دکتر گفت باید برای اینکه مطمئن بشیم خارج رحمی نیست سونو بدم بعد دارو میده که امشب به زور نوبت گیرم اومد رفتم سونو و گفت جنین هنوز تشکیل نشده و اندازه ساک ۱۳.۹ بود.

خانم هایی که تجریه دارید به نظر شما این اندازه ساک خوبه؟

چون دکتر سونوگرافی گفت سن بارداری ۵ هفته و دوروز ولی توی سایت هایی که جدول سن بارداری کشیده میگه ۶ هفته است این اندازه.

ول کن عزیزم از الان استرس این‌چیزها رو نداشته باش 

شاید لقاح چند روز دیر یا زود  بوده سونوگرافی هم چند روزی خطا داره 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اصلا اندازه ساک مهم نیست نگران نباش منم ۵ هفته رفتم فقط ساک بود ۸ هفته رفتم ضربان داشت 

ممنون عزیزم راستش من اولین بارداری که پوچ بود سن سونو با سن بارداری ۱۰ روز اختلاف داشت ولی سر پسرم که باردار بودم سن سونو با سن پریود یکی دو روز تفاوت داشت برای همین نگران شدم

ممنون عزیزم راستش من اولین بارداری که پوچ بود سن سونو با سن بارداری ۱۰ روز اختلاف داشت ولی سر پسرم ک ...

نه نترس عزیزم از حالا دنبال این چیزا بری خودتو داغون کردی 

بسپر به خدا و صاحب این شب ها و نگران نباش

بچه ها من میخوام صبرکنم تا هفته هشت برم دکتر که سونو قلب هم بدم.. به نظرتون زودتر برم؟  آخه زو ...

منم همین تصمیم را داشتم که دیروز لک قهوه ای دیدم رفتم دکتر سونو داد اگه لک نداری همون ۸ هفته برو

خب دکتر برای چی برم؟ چی بگم؟؟

آزمایش بتا دادی 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی