الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظرم شما که امسال وارد نهم میشی تمرکزتون رو بزارید روی قبولی تیزهوشان و یا نمونه
مورد بعدی اینکه برای رشته تجربی نمرات دروس علوم و ریاضی خب قاعدتا مهم تره ، ولی خب برای اینکه مدرسه خوبی ثبت نام بشید به معدل کل شما نگاه میکنن ، پس باید تمام دروس رو با جدیت دنبال کنی تا معدلت ۲۰ بشه و بتونی در رشته علوم تجربی « الف » بیاری
[QUOTE=247670163] باید چ درسایی و نمره ام بالای به ظرفیت منطقتون ام بستگی داره ریاضی و علوم بالای ۱۹ باشی به نظرم چشم بسته میری ولی ۱۷و ۱۸ و ۱۶ هم احتمالش هست
بنظرم شما که امسال وارد نهم میشی تمرکزتون رو بزارید روی قبولی تیزهوشان و یا نمونه مورد بعدی ا ...
من مطمئنم حد اقل کم کمش ۱۹ رو گرفتم.
ولی میخوام بدونم مطالعات هم مهمه؟
من امسال برای اولین بار نمره تکوینی مطالعاتم ۱۶/۵شده من تا حالا نمره ای پایین تره ۱۷ نداشتم واقعا تعجب کردم وقتی نمره آمو دیدم الان هم میترسم برای نهم مطالعاتم کم بشه