2777
2789

سلام دوستان 🌸

ممنون ميشم اگه تجربه اي داريد راهنمايي كنيد

ميخوام بدونم قطره اينفكول واقعا براي دل درد بچه ها خوبه؟؟

كسايي كه استفاده كرديد راضي بوديد؟

خواب آور نيست؟

دخترم يه ماهشه دو تا قطره هم براش امتحان كردم ولي جواب نداده از سحر تا نزديكاي ظهر دل درد داره و خواب خودشو من كلاً بهم ريخته همش به خودش ميپيچه و زور ميزنه و قرمز ميشه 🥺 دستاشو مشت ميكنه

و يه سوال ديگه 

شير خشك آنتي ريفلاكس و اينجور محصولات واقعي هست دوستان؟؟

دخترم الان شير خشك آپتاميل ايراني ميخوره بنظرتون شير خشك خارجي ضد ريفلاكس و ضد نفخ و اين چيزا كه بعضي پيجا ميفروشن واقعا كاربرديه كه براش بخرم ؟؟

اثر گذاره و دل دردش كم ميشه؟

و آخرين سوال 

شيشه شير و پستونك ضد نفخ كه تو بازار هست واقعا ضد نفخه؟

الان مارك اونت و چيكو و دكتربراوون ديدم معروفه كسي اينجا تجربه داشته كه راضي باشه يا فقط تبليغاته؟؟

پيشاپيش ممنون بابت راهنمايي هاتون 😘🙏🏻🌸❤️

من برای کولیک پسرم کلی قطره امتحان کردم اخرش اینجا دوستم گف کولیک اید بخر برا بچش خیلی خوب بوده

کولیک اید خریدم دادم وای آب رو آتیش بوووود دیگه راحت شدم

تا میخورد آروم میشد امتحانش کن حتما حتما 

سلام من قطره بایولاکت میدم و کولیک ایز هرروز

براش پستونک اونت اردتونسی خریدم دکتر گف واس کولیک خوبه

شیسه شیر دکتر براون خریدم

گاهی ماسازش بده...بزار رو شونت بزن ب پشتش

راش ببر

اروغشو حتما بگیر

بعضی شیرخشکا ب بچه ها نمیسازه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطره نفخ و دلدرد رو باید اننننقد مارک ها   انواع مختلفش رو امتحان کنی ببینی کدوم میسازه...من سر هر ۳تا بچم امتحان کردم...اولی اهورا نی نی.دومی کولیکز.سومی کولیک اید...

برای سومی شاید ۱۰تا بیشتر شربت و قطره خریدم...

عزیزم من تو پیج ی خانم دکتر اطفال بودم(اگه اینستا داری خانم دکتر خدیجه ظریفی)مطلقا میگفت شیر خشک خارجی نخرید..اولا ک محتویات همه شیر خشک ها طبق استاندارد جهانی ساخته میشه و فقط تو آمینو اسیدها و چیزهای خیییلی جزئی تفاوت دارن.دوما این شیر خشک های خارجی در بهترین حالت ک خارجی اصل باشن و فیک نباشن مدت ها تو کشتی و لنج بودن و معلوم نیست فاسد باشن یا نباشن...تو گرما و سرما و شرایط غیر استاندارد حمل شدن...نخرید

در مورد شیشه و...نمیدونم

من برای کولیک پسرم کلی قطره امتحان کردم اخرش اینجا دوستم گف کولیک اید بخر برا بچش خیلی خوب بوده کول ...

ممنون عزيزم از راهنماييت😘🌸

من الان يكي دارم كوليكز يكي دارم كوليكيد

ولي اثري نذاشته

سلام من قطره بایولاکت میدم و کولیک ایز هرروز براش پستونک اونت اردتونسی خریدم دکتر گف واس کولیک خوبه ...

سلام عزيزم ممنون ازت

از شيشه شير دكتر براوون رضايت داشتي؟

يعني واقعا فرق داره ؟

ممنون عزيزم از راهنماييت😘🌸 من الان يكي دارم كوليكز يكي دارم كوليكيد ولي اثري نذاشته

فدات 

همون کولیکید رو میگم 

خیلی خوبه ها چرا اثر نزاشته

من پسرم بعد ۳ ماهگی خودش خوب شد

راستی شربت گریپ میکچر خارجی هم میدادم براش شاید اونم اثر میزاشت

ببین دوستم من خودمم پسرم ۱۱ تیر ب دنیا اومده...در مورد نوزاد چنتا چیز رو رعایت کنی بچه چندان اذیتت نخواهد کرد

تا گریه کرد اول از همه شیر رو امتحان کن...حتا اگه شیر بالا آورده...حتا اگه احساس میکنی ک بچه سیر ه...بازم بهش ی تعارف بکن ک مطمئن بشی

تکلیف پی پی بچه رو تا شب قبل از خواب معلوم کن...اگه تو روز و ۲۴ ساعت گذشته پی پی نکرده حتتتتما دور نافش رو با روغن زیتون  بمال و اندکی هم  فشار بده دلش رو حین مالیدن دم مقعدشم با روغن چرب کن...این کار رو در طول روز هم انجام بده .اگه تا وقتی ک میخواد بخوابه پی پی نکرده باشه من با اختیارات خودم یکم سر گوش پاکن رو با روغن زیتون چرب میکنم و وارد مقعدش میکنم ب خروج گاز و مدفوع کمک زیادی میکنه شما صاحب اختیاری ولی انجام ندی بهتره.

آروغش رو بگیر

پوشک بچه رو حتما چک کن...ی چند لحظه هم بازش بذاری ب کسب آرامشش خ کمک میکنه...

اگه نمیخوابه و گریه میکنه بغلش کن و یکم راهش ببر تا نسبتا خواب آلوده بشه بعدش بخوابونش.

قنداق کردن هم خ عالیه ...البته من تو قنداق مدت طولانی نمیذارمش تا وقتی ک آروم بشه و خوابش بگیره.بعدش یووواش قنداقش رو باز میکنم...

انشآلله نی نی تون زودی آروم احوال بشه

فدات  همون کولیکید رو میگم  خیلی خوبه ها چرا اثر نزاشته من پسرم بعد ۳ ماهگی خودش خوب شد ...

نميدونم والا خيلي اذيتم خيلي

يعني تا مياد چشام گرم خواب بشه موقع كوليكش شده و بيداره تا ظهر نه ميتونم بخوابم نه به كارام برسم . خدا كنه دختري منم زودتري خوب بشه 🥺

ببین دوستم من خودمم پسرم ۱۱ تیر ب دنیا اومده...در مورد نوزاد چنتا چیز رو رعایت کنی بچه چندان اذیتت ن ...

ممنون از راهنمايي هات عزيزم 🌸اره همشو چك ميكنم اتفاقا

ولي دردش معلومه از كوليكه وقتي علائمش رو چك ميكنم

قنداقش هم ميكنم شبا از گردن به پايينش رو ميبندم چند ساعت

انشالله كه به سلامتي و زودي تموم بشه اين دوران سخت