2777
2789
عنوان

من خیلی تنها وبی کسم

789 بازدید | 80 پست

از ظهر که از مشاوره اومدم کارم گریه س چون خیلی خرد وحقیر شدم بارها بهم گفته بود منونمیخاد اما اینکه امروز جلو مشاور بهم گفت واقعا شکستم هیچ‌کسم ندارم باهاش درد ودل کنم نمیتونم به خواهرام بگم انقدر خرد وحقیرم کرده خیلی دلم گرفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این فکر کن اون خودش یه بنده ایی هست سر تا سر نیاز و عجز . اون بدون اراده خدا نمیتونه کاری کنه . 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 

یک طرفه به هیچ دردی نمیخوره

ناراحتیت طبیعیه ولی بعد یه مدت باید گریه زاری کنار بزاری

دلت بی تفاوت میشه بعد یه مدت نگرانی و ناراحتی و ...، اونم وقتی ارزش خودت رو فقط خودت بدونی

بهش رسیدم که میگم 

یک طرفه به هیچ دردی نمیخوره ناراحتیت طبیعیه ولی بعد یه مدت باید گریه زاری کنار بزاری دلت بی تفا ...

همین الانم دارم با گریه تایپ میکنم خیلی دلم شکسته