2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میترسم یچیزی بفروشم مشتری ناراضی پشت سرم اینطور بگه  بنظرم حلال نیست

خوب نیست 

اصلا بازاریابی اینجوری سخته 

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
من نماینده شدم یه مدت  دیدم از بس قیمتا گرونه هیچ فروشی نداشتم  اگر کسی هست ازت بخره وار ...

اره اول ویدئو کال گرفتن و توضیح کامل داد  ۲ جلسه هم هر جلسه ۲ ساعت کلی آمورش داد بم  هنوز آموزشم تموم نشده نمیدونم چکار کنم   آموزشش رایگانه گفت بعد آموزش میتونی تصمیم بگیری کار کنی یا نه

منم میترسم یچیزی بفروشم مشتری ناراضی پشت سرم اینطور بگه  بنظرم حلال نیست

یکی میشناسم تو نمایندگی بیز کار میکنه .. ازش محصول گرفتم خداوکیلی راضی بودم ... لوازم ارایشیش خیلی خوبه ... حالا با هر نمایندگی خواستی کار کنی قبلش حتما راب همه چیزش خیلی تحقیق کن بعد پشیمون نشی

انچه تو گنجش توهم می کنی،زان توهم گنج را گم می کنی
من شنیدم باید خودت محصولات رو از شرکت بخری و با سود بفروشی اینجوری اگر کسی نخرید میمونه رو دستم  ...

اینو هنوز نگفتن بم منم نپرسیدم والا   من فکر کردم  کارم سفارش گرفتن و تبلیغ کردنه

اینو هنوز نگفتن بم منم نپرسیدم والا   من فکر کردم  کارم سفارش گرفتن و تبلیغ کردنه

خودشون جوری توضیح میدن جذب بشی .. کلا همه نمایندگی ها اینجوریه حرفاشون

تو نی نی سایت که کلی ازش بد گفتن

جدا ؟ .. کدوم محصول ؟ ... من کرم پودر و رژ لب پنکیک و ریمل لاکچری کوین گرفتم ازشون خیلی خوب بود

جدا ؟ .. کدوم محصول ؟ ... من کرم پودر و رژ لب پنکیک و ریمل لاکچری کوین گرفتم ازشون خیلی خوب بود

خب یسریا هم راضی بودن  اما بعضی کامنتای منفی خیلی تند بود

خب یسریا هم راضی بودن  اما بعضی کامنتای منفی خیلی تند بود

برا محصولات ارایشیش یا محصولات درمانیش؟... راجب محصولای درمانیش منم نظر منفی دیدم ولی ارایشیش نه ... نمیدونم والا من ک خیلی دوسش داشتم

کلا میگفتن وارد شغلش نشید  دلسرد شدم

ببین نت ورک اولاش واقعا سخته ... خیلی باید تلاش کنی .. باید ذهنیت مثبتی برا فروش داشته باشی