2777
2789

سلام لطفاراهنماییم کنین پسرم ۲ سالونیمشه ویروس گوارشی گرفته بود یه هفته بیمارستان بستری بودمن پیشش بودم خانوادش اصن حتی شام وناهارشم نمیدادن ی تعارف بهشونمیزدن که بره اونجا بخوره!شوهرمم از قضا دزد میاد خونه خانوادش و طلاها میدزده اینقدر درگیر این قضیه بوده که منوبچمو یادش میره وقتیم نیم ساعت میومدملاقات سرش همش توگوشی بود و اینکه خانوادش بلافاصله  رفتن سفر شوهرم شد رسما نگهبان خونشون! خوب ماهم مشکلات خودموند داریم پسرم روز ب روز اب میشد هم اسهال هم استفراغ ایشون ماروگذاشت کنار خانوادشو چسبید حتی زنگم نمیزد من یباراومدم خونه  خاهرم اومد به جام دیدم اقا نشسته توخونه زیرکولر خوش خوشانشه دست ب سیاه و سفیدم نزده واسه همین سراغ مارونمیگیره وقتی رفتم خونه یسری رخت که کثیف بودشستم و یه چرت زدم برگشتم بیمارستان خلاصه مرخص شدیم اصن ملاحظه منونکرد خستم توبیمارستانم روز اخر گفت که باید اسباب کشی کنیم خانواد میخان بیان توخونه ای ک ما توشیم! بنظرتون  این حرفش درست و بجابود؟

منم گفتم هیچ جا نمیرم خودشون خونه دارن  بماند ک هی میگفت لازم دارن فلان یعنی رسما  حرفای اونارو دیکته میکرد برام وقتی مرخص شدیم گفتم فرشابدیم قالیشویی الوده شدن چیزی نگفت تااینکه مامانش اومده بودددیدن پسرم شوهرم بهش گفت که فرشامیخاییم بدیم قالیشویی ازش نظرمیخاس! اونم گفت نه الان زوده ول کن نمیخادبدین یعنی اختیار اینکه تشخیص بدم فرشاکثیفه و بگم ببر قالیشوییم ندارم! میخادماشین ثبتنام کنه باپدرش درمیون میزاره! این وسط من کشکم یاازکسی پول میخاییم من حرص وجوششو میخورم ک کی میده اون خبرای دست اولو میده به خانوادش الانم از وقتی بچم مرخص شد ۲ ماه میگذره قهریم دیشب گفت برو چراموندی نزارپرتت کنم بیرون توخیابون خودت برو چون ۲ماهه نرفتم واون هی میگه برو فک میکنه کسیوندارم میگه بی کس و کاری فلان ی درصدفک نمیکنه بخاطر بچم موندم باخانوادش نمیتونم درمیون بزارم اصن منطقی نیستن بدتر دم درمیاده شوهرم لطفاراهنماییم کنین چیکارکنم اگر خودم برم همه چی برعلیه من میشه دیشب بهش گفتم یه نوشته بده ک خودت ازخونه منو کردی بیرون ننوشت گفتم برودرخواست طلاق بده نمیده واقعا خسته شدم ۳ساله ازدواج کردم شوهرم قهرقهروئه الانم ۲ماهه همینه اوضاع نکرد از دلم دربیاره فک میکنه رفتم هتل ۵ ستاره نه بیمارستان بخدا خیلی اذیت شدیم کنترل بچه  ۲سال و رگ گرفتن ازش و رسیدگی ازش و بهونه گیریاش به کنار راستی من همین حرفایی که الان نوشتمو توگروه دوستام به حالت درد و دل بااونادرمیون گذاشتنم شوهرم رفته سراغ گوشیم همه روخونده و حتی عکس گرفته از صفحه گوشیم و به خودش فرستاده  یمدت پیش بهش میگفتم بیاخلوت کنیم صحبت کنیم یکم درودل کنیم میگفت چ حرفی داریم! واقعا احتیاج دارم شوهرم درکم کنه ولی دریغ!! لطفابگین چیکارکنم واقعا احساس میکنم شخصیتم له شده هی میگه برو برو 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثل منی 

منم شوهرم مدام به خانوادش میگه زنم خوب نیست 😐😐😐😐

بخدااا که اگه بگم چقد کوتاه میام و راه اومدم با تمام اخلاقا و کاراش میشین بحالم گریه میکنین 

منم بارها بهش گفتم اونی که راضی نیست منم بیا بریم طلاق ولی هیچ اقدامی نمیکنه 

من توگروه بادوستام درودل کرده بودم گفته بودم مادرشوهرم تنبله چون بچم بیمارستان بستری بود دکترگفت کته ماست بدین بهش مادرشوهرم برنج روزگذشته رو که روغنی و ادویه داربود اورده بودبا یه ماست تررررش اگه تنبل نیس پس چیه؟؟؟؟ بعدشم توگروه بادوستام دردودل میکردم گفتم خداحق مظلومومیگیره همین ک طلاها دزد زد کافیه واسشون اینم‌پیاماروخونده اسکرین شاتم گرفته  بخاطرهمین توقیافس  اگه پای درد و دلام‌مینشست  پای ناراحتیام درکم میکرد اینجوری نمیشد

خب مشخصه که نمینویسه از خونه بیرونت کرده یا خودش درخواست نمیده! به ضرر خودش که کاری نمیکنه.

اون نوشته انقدرا هم معتبر نیست.

اگه از خونه رفتی و اجازه نداد برگردی، به پلیس زنگ بزن بیان صورتجلسه کنن، به همراه شاهد. اعلام کن به عنوان مهمانی رفتی و اجازه نمیده بری خونه.

بعد هم با این بحث های الکی که سریع نمیشه طلاق گرفت اونم با یه بچه!

بهتره زمان بذارین مشکل رو حل کنید، با حرف ، با مشاوره و ... که البته بهتر بود اول زندگی و قبل از بچه اینکارا رو بکنید

خدا. ازش نگذره .متاسفانه مرد دهن بین تا اخر عمرش دهن بین میمونه ونمیتونی شخصیت نکبت بارش را تغییر بدی .بهترین کار اینکه خودت به هیچ عنوان خونه را ترک نکنی چون محکوم به عدم تمکین میشی .خواهشا نوشته نده مواظب باش مهر یه صلح نکنی .بمون خونت ودهن به دهنش نکن .برای خودت زندگی کن بچت گناه داره اون الان لحظه های حساس زندگیش را سپری میکنه با دعوای شما شروع به شب ادرای وناخن جویدن میکنه وافسرده میشه .عزیزم درکت میکنم شوهر دهن بین مگر اینکه بمیره تا از خانوادش جدا بشه ودست بکشه جون به جونش هم بکنی حرف اونا را میزنه .هیچ وقت برای تو وقت نمیزاره .

خب مشخصه که نمینویسه از خونه بیرونت کرده یا خودش درخواست نمیده! به ضرر خودش که کاری نمیکنه. بعد هم ...

من چندین باررفتم مشاوره ابشون نمیادیبار درحصورخانوادش گفتم لازمه بامن بیادمشاوره پدرش برگشت گفت مگه پسرم دیوونس بااینکه خودپدرشوهرم تاشهردیگه میره برای مشاوره واسه اون حلاله واسه ماحرام خدالعنتشون کنه