2777
2789
عنوان

این خانوم حق داشت زن دوم بشه؟

250 بازدید | 15 پست

این خانوم توروستابودیبارتوسن پایین نامزدداشته خونواده هابدشن نامزدی به هم خورده بنده خدامنتظربوده نامزدش برگرده  وازهمون دهشون فک کنم خاستگارداشته اماخانوادش خودشونوبالابالاداشتن قبول نمیکردن خلاصه سالهاگذشته واین خانم سنش شاید45یابالاترشده وهمیشه همه خواهربرادراونوه هامیخوردنومیپاشیدن این کنج ده مث کلفت بوده براشون لباسای بچه های خواهربرادراشم این بایدمیشسته نه لباس شیکی نه حرف زدنی نه سوادی فقط کلفتی برابقیه یروزیه آقایی همسن خودش میادخواستگاریش استاد آن‌گاه بوده پولدار بوده آقابازنش دعوایی بوده اونموقع گفته میخوام طلاقش بدم ولی انگارسرلج اومده زن بگیره بنظرتون باید نش میشد

اصلا توجیه نداره زن دوم شدن

حالا شما دو صفحه از بدبختی های اون خانوم بنویس

بازم کسی حق نداره وارد زندگی ای بشه ک هنووووز یک زن دیگه هست!!!

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اصلا

به هیچ وجه

اینو اینجا مینویسم که ببینمش و بهش گوش کنم اما میدونم که گوش نمیکنم:)به هیچکس به هیچکس تکیه نکن تو همیشه تنهایی هیچکس از تو نیست و هر چقدر به تو نزدیک باشه بازم تنهایی
یعنی اگه جای اون خانم بودیدخدانکرده چکارمیکردین

هیچوقت وارد زندگی دو نفر دیگه نمیشدم

اینو اینجا مینویسم که ببینمش و بهش گوش کنم اما میدونم که گوش نمیکنم:)به هیچکس به هیچکس تکیه نکن تو همیشه تنهایی هیچکس از تو نیست و هر چقدر به تو نزدیک باشه بازم تنهایی

کار اشتباهیه. هر چه قدر هم که مشکلاتش زیاد بوده،باز هم توجیح خوبی نیست. مصداق بارز از چاله به چاه افتادنه

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒

ببین آبجی یه چی میگم خوب فکر کن جواب بده جای این حرف اینجاست خوب شد پرسیدی

۱-  چند همسری حلال هست، حرام نیست ولی اخلاقی نیست مثل صیغه حلالی هست که در شرایط زمانی و مکانی خاص انجام میگیرد مثلاً امکان ازدواج دائم نیست زوجین همسرشان را از دست داده اند بچه های بزرگ دارن یا برای فرار از زنا و در شرایط خاص انجام بشه اشکال نداره در غیر این صورت جامعه طرد میکنه فحاشی اسلامی میگن یا بی بند و باری و خانه خراب کن و بهانه و روپوشی برای هرزگی

چند همسری هم اینجوره به خصوص در این زمانه جواب نمیده باعث دعوا درگیری و شکستن دل یک نفر، اعصاب خوردگی، بگو مگوهای بی پایان، بد بینی میشه دو تا زندگی با یک همسر مشترک مطمئن باش یک دلی میشکنه هر دو زندگی خراب میشه اگر هم یکی راضی باشه آه و ناله و نفرین و موج منفی اون یکی  دیگه رو به دنبال داره اعصاب یکی دیگه بهم می ریزه افسرده میشه پامال میشه خودکشی و قرص اعصاب و روان و....

من که به عنوان یک زن به هیچ عنوان حاضر نمیشم همسرم بره یه زن دیگه بگیره نمی خواد حق و حقوقم رو بده طلاق که داد بره ۴تا بگیره

خودت حاضری یکی دیگه به عنوان هوو بیاد سرت

البته یه نفر رو میشناسم سنش بالاست بچه دار نمی شده خورش رفته برا شوهرش .... الانم بچه های اون یکی اکثراً پیش اینن 

ولی اون اخلاقش فرق داره انصافاً شوهرشم انسان هست آدمه با اخلاق و مرام 

کشاورز و روستائی 

مثل قدیم که بچه برای کمک در کار کشاورزی و دامداری براشون مهم بود

ولی زندگی های الان این رو نمی پذیره 

اون زن اول هم بری پای درد دلش می بینی پر درد هست 

برای رها شدن از کلفتی باید زندگی یکی دیگه رو خراب کنه

اون مرد استاد دانشگاه این روستائی اصلاً هم کفو هستند

مرد راست میگه بر زن اولش رو طلاق بده بیاد 

این نظر من هست 

بقیه اگه موافق یا مخالفن بگن

من مخالف صیغه و ازدواج مجددم آدم سالم در شرایط عادی سمت این چیزا نمیره 

ان شاء الله یکی مثل خودت نصیبت بشه        ببین دعات کردم یا نفرین  ⛔دغدغه و مطالعات: پزشکی، تغذیه صحیح، نسخه های کاربردی طب سنتی 🔴 از طب سنتی نسخه ها و توصیه های کاربردی و مختصر قابل انجام رو میگم در مورد اصلاح طبع و مزاج و...صحبت نمی کنم ⭕آزمایش غیر بارداری و خیلی تخصصی نباشه بتونم راهنمائی می کنم ⚫در مورد حقوق و فقه هم مطالعاتی دارم و وارد میشم ولی ادعائی ندارم ✔ برای هر فرد درمانهای پزشکی نوین مشخصه و حتی الامکان توصیه می کنم خط اول و ضرورت هست اما در کنار آن نسخه های کاربردی و سهل الوصول طب سنتی را به عنوان مکمل توصیه می کنم منتهی اصلاح سبک زندگی و تغذیه صحیح و اصولی را لازم می دانم نخوردن کارخانه ای ها از روغن جامد و مایع تا نمک یددار و قند و شکر و کنسروجات و مربا و ترشی و دلستر و دوغ و نوشابه🔴 نخوردن مایعات نیم ساعت قبل تا دو ساعت بعد از غذا + خوردن میوه و سبزیجات، گوشت گوسفندی، لبنیات محلی مطمئن، روغن ذرت خالص، زیتون، حیوانی ، نان سنگک و هر چیز طبیعی را توصیه می کنم🚩غذای تو دوای تو باشد
نمیدونم رفته وزنش شده

آها کار تموم شده 

دیگه چی کار میشه کرد

حالا ما برا خودمون بحث کنیم خوب زیرش نظر سنجی بزار ببین چند نفر موافقن

ان شاء الله یکی مثل خودت نصیبت بشه        ببین دعات کردم یا نفرین  ⛔دغدغه و مطالعات: پزشکی، تغذیه صحیح، نسخه های کاربردی طب سنتی 🔴 از طب سنتی نسخه ها و توصیه های کاربردی و مختصر قابل انجام رو میگم در مورد اصلاح طبع و مزاج و...صحبت نمی کنم ⭕آزمایش غیر بارداری و خیلی تخصصی نباشه بتونم راهنمائی می کنم ⚫در مورد حقوق و فقه هم مطالعاتی دارم و وارد میشم ولی ادعائی ندارم ✔ برای هر فرد درمانهای پزشکی نوین مشخصه و حتی الامکان توصیه می کنم خط اول و ضرورت هست اما در کنار آن نسخه های کاربردی و سهل الوصول طب سنتی را به عنوان مکمل توصیه می کنم منتهی اصلاح سبک زندگی و تغذیه صحیح و اصولی را لازم می دانم نخوردن کارخانه ای ها از روغن جامد و مایع تا نمک یددار و قند و شکر و کنسروجات و مربا و ترشی و دلستر و دوغ و نوشابه🔴 نخوردن مایعات نیم ساعت قبل تا دو ساعت بعد از غذا + خوردن میوه و سبزیجات، گوشت گوسفندی، لبنیات محلی مطمئن، روغن ذرت خالص، زیتون، حیوانی ، نان سنگک و هر چیز طبیعی را توصیه می کنم🚩غذای تو دوای تو باشد
ببین آبجی یه چی میگم خوب فکر کن جواب بده جای این حرف اینجاست خوب شد پرسیدی ۱-  چند همسری حلال ...

من اگه شوهرم بره زن بگیره یکلحظه نمیتونم بمونم ولی آدمافرق دارن

آها کار تموم شده  دیگه چی کار میشه کرد حالا ما برا خودمون بحث کنیم خوب زیرش نظر سنجی بزار ببی ...

خب الن جداشده ولی فک میکنم گناه داشته مجبورشده شایدتاجاش نباشم نمیتونم چیزی بگم