2777
2789
عنوان

بیاید نظر بدید

125 بازدید | 10 پست

یه پسری که خب مثلا وضع شغلیش مالیش همه چیش اوکی باشه و ۲۵ سالش باشه و خب مثلا با یه دختری همو دوست داشته باشن و پسره امسال قصدش جدی باشه برای خواستگاری و خب دختره ۲۰ سالش باشه و بنظرش سنش برای ازدواج اینا کم باشه 

شماها نظرتون چیه

تکسامو دیدیو چیزی نمیگی..همیشه برام 🤍مث برف

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازدواج فقط اینایی که گفتین نیست، باید تحقیق کرد پسره چه خصوصیات اخلاقی داره و آیا با دختره تفاهم داره و سازگارن و اینکه میتونن صبور باشن و تو ناملایمات زندگی و سختی ها تحمل دارن و تو همه شرایط به هم وفادار میمونن یا نه خیلی فاکتورها هست چیزایی که من به ذهنم رسید رو گفتم

ازدواج فقط اینایی که گفتین نیست، باید تحقیق کرد پسره چه خصوصیات اخلاقی داره و آیا با دختره تفاهم دار ...

با دختره تفاهم دارن و میسازن ولی خب پسره همه اخلاقای خوبه فقط یکم زود عصبی میشه

با دختره تفاهم دارن و میسازن ولی خب پسره همه اخلاقای خوبه فقط یکم زود عصبی میشه

خب عصبی بودن رو می‌تونه دختره برطرف کنه اگه واقعا دوستش داشته باشه،ولی بیشتر تحقیق کنن و پسره با خانواده دختره بیشتر رفت و آمد کنه،صحبت یه عمر زندگیه شوخی نیست

من عقل الان رو داشتم هیچوقت زود ازدواج نمی‌کردم.صبر داشته باش سنت که بالاتر بره بهتر تصمیم میگیری&nb ...

واقعا نمی‌دونم چیکار کنم انتخاب گرفتن برام سخته

خب عصبی بودن رو می‌تونه دختره برطرف کنه اگه واقعا دوستش داشته باشه،ولی بیشتر تحقیق کنن و پسره با خان ...

اره درسته