من خودم تویک خانواده معمولی دو تا خواهر چهل سال به بالا دارم ازدواج نکردن داداشم سی و خورده ازدواج نکرده .ابجیم باشوهرش مشکل داره .داداش دیگم ازدواج کرده سال تا سال رنگ خونه مامانمو نمیبینه زنش نمیزاره.و اما خودم ده سال ازدواج کردم بچه دار نمیشم ......
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این تنها نبردیه که هر ثانیه رکوردا توش جا به جا میشه،کی از بقیه بدبختره
من حوصله ندارم بگم،دیشب به اندازه کافی فکر و خیال کردم🥴
نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍
اینا بدبختی نیست ازدواج نکردن ولی شکور خدا تنشون سالم پسرعموی شوهر م سی سالش سرطان داره دور از جون شما داره جلوی خانوادش آب میشه پولم ندارن خرجش کنن اینا بدبختی
من خوشبخترین انسان روی زمینیم ۱۲ساله متاهلم خواهر برادرا سر خونه زندگی شونن پدرم ۶ماه پیش به رحمت خدا رفتن مادرم خداروشکر وضع مالی ش خوبه احتیاج به بچه هاش نداره و اما من شوهرم خداروشکر تغییر کرد پدرشوهر ومادرشوهر مزاحمم دیگه گورشو از زندگی مون گم کردن صبح زود میره سر کار شب میاد چون قبل ش هرچی کار میکرد خرج خانواده مفت خورش میکرد دوتا فرزند سالم دارم مستاجرم خداروشکر سر موعد کرایه خونه جور میشه یکساله با شوهرم تصمیم گرفتیم آدمهای سمی و مزاحم رو از زندگی مون حذف کنیم . خداروشکر به خاطر داشته هایم . واز نظر مالی هم داریم کم کم طلا میخریم دوسه سال دیگه خونه بخریم هیچ غم و غصه ای ندارم فقط دل خوش میخام از خدای مهربانم.