2777
2789
عنوان

لاغری

149 بازدید | 13 پست

میخوام تجربیات خودمو در خصوص لاغری بگم ،به معنی واقعی هیچی نمیخورم مثلا این دوتا کشمشه ،این دو برگ چیپسه ،.... اینا که کاری نمیکنه نه اصلا نمی خورم هر هفته سه جلسه تمرین مقاومتی با وزنه انجام میدم توی خونه با مربی و در طول هفته ام سعی می کنم حتما تحرک داشته باشم قبلا کارگر میگرفتم برای کارهای خونه الان نه ،قبلا با ماشین ظرف میشستم الان نه  هر روز خونه رو یک جارو می کشم سرویسها رو یک اب می گیرم هر هفته یک گردگیری می کنم هم همیشه خونه ام تمیزه هم خودم تحرک داشتم  سعی می کنم هر روز سبزی بخورم حتما هر روز پروتیین می خورم ،نوشابه و،،، رو کلا خذف کردم طوری که حتی هرجا میرم برام جدا غذا درست می کنند حتی مادر شوهر پیرم  روزی فقط یک میوه میخورم  الان سه چهار ساله بیرون غذا نخوردیم اگرم بخوریم من حتما جوجه کباب می خورم ،من فقط روزی ۵ قاشق برنج میخورم کلا به غذا فکر نمی کنم ،خلاصه که خیلی راضیم از بهمن تا الان ۱۰ کیلو کم کردم  ،پوستم هم خیلی عالی شده ،موفق باشین عزیزایی من 

روتین زندگیم برام مقدسه .پاش وایمیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://t.me/+f55tN3gZXu1mNGZk

گروه لاغری داریم اسی خواستی بیا

اگه فرصتی برای خوشحال کردن مردم داری، این کار رو انجام بده.گاهی اوقات اونا تو سکوت مبارزه میکنن شایدعمل مهربونی تو بتونه روزشونو رقم بزنه✨💛