2777
2789
عنوان

تحربیات من در خصوص هایفو و فوتونا

1109 بازدید | 2 پست

سلام ،زمانی که میخواستم فوتونا انجام بدم کلی گشتم توی سایتها چیزی پیدا نکردم که غیر از تبلیغات نظر واقعی مردم باشه این در مورد هایفو تراپی هم صادق بود ،الان میخوام نظرات واقعی خودمو بگم ،فوتونا رو توی بیمارستان رازی تهران انجام دادم سه جلسه ،خداییییی هیچ فرقی نکرد فقط پوستم روشنتر شد که اونم یک کم بعد رفت ،هایفو تنها فرقی که کرده فقط براق شدن پوستم برای لیفت صورتم فقط می تونم اعتراف کنم دو درصد موثر بود که اونم با توجه به هزینه اش نمی ارزه ،الان میخوام لیفت با نخ انجام بدم یا ژل بزنم که دارم در موردشون تحقیق می کنم متاسفانه اونم نظر خاصی پیدا نکردم که تبلیغ نباشه ،حالا اگر واقعی این دو تا کار رو انجام دادین تجربیاتتون رو بهم بگین ،ممنونم 

روتین زندگیم برام مقدسه .پاش وایمیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.