2777
2789

بچه ها امسال سال دومه‌ ک کنکور دادم ده هزار منطقه سه تجربی آوردم نمی دونم انتخاب رشته بکنم یا نه از هر کسی می پرسم ی چیزی می گن اعصابم داغون شده واقعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خواهرزاده منم سال دومش منطقه دو سال اول هفت هزار اورد همش گفتم برو انتخاب رشته کن نکرد امسالم باز هفت هزار اورد هر سال سختتر میشه تجربیه لعنتی خیلی کثیفه عین گرداب بچه های بدبخت میکشه توش لطفا انتخاب رشته کن و برو خدا لعنتشون کنه رویای پزشکی انداختن جون مردم

سلام خواهرزاده منم سال دومش منطقه دو سال اول هفت هزار اورد همش گفتم برو انتخاب رشته کن نکرد امسالم ب ...

اخه نمی دونم اصن چی قبول می شم خودم اولش هم پرستاری می خواستم ولی می ترسم نیارم 

واقعا؟پس چرا میگن چیزی نیست بابا باز بشین بخون😭

اگه نمیتونی بخونی برو. ولی فک کنم پرستاری دولتی بیاری. البته بستگی به خودت داره که بتونی شهرهای دورتر یا شهرستان بری. نمیدونم کجا زندگی میکنی ولی ببین شاید شهر یا شهرستان خودتون دانشکده پرستاری داشته باشه. برو با یه مشاور مشورت کن. من خودمم گیج شده چون هر کسی یه نظری بهم میده💔

سی هزار🥺

پس نمون چون از سال دیگ کلا کنکور تغییر میکنه عمومیا که ضریب و تاثیرشون بالا بود دیگ نیسن

به نظرم تو ک تلاش کردی خوندی از ۳۰هزار رسیدی به ۱۰ هزار عالیه

باور کن مملکت نیاز به رادیولوژیست یا فیزیوتراپ یا اتاق عمل و پرستاری  داره چ فرقی داره همشون خیلی خوبن میتونی بری 

پس الکی زحمتاتو به باد نده ریسک نکن برو دانشگاه

هرچی دیر تر بری سنت بالاتر بره خدایی نکرده اگه نتیجه نیاری کلا از درس زده میشی خسته میشی 

منو از خودم بپرس برای همه یکی نیستم!