2777
2789

اکثر ما ادمهایی تو زندگی گذشتمون یا الانمون هستن که یا تموم شده قضیه ای که باهاشون داشتیم یا الان کرم از خودمونه نمیخام چیزی بگم که کسی ناحق بهش بر بخوره ولی اینجا رو میبینم که خیلی میخان به ادمی ک قبلن تو زندگیشون بوده و الان متاهله پیام بدن یا اون روابط رو ایجاد کنن خاستم بگم واسه نمیتونم به عنوان یه خانوم اینو هضم کنم چرا ی زن نباید به یه زن دیگ رحم کنه؟؟چرا اینکارو با یه زن دیگه میکنید شما یه رابطه ای در گذشته داشتید و اگه قرار بود تصمیم بگیرید و تو زندگی هم باشید به هر نحوی اینکار رو انجام میدادید و الان نمیتونید با پرویی به کسی ک صاحب داره و مال شما نیست چشم داشته باشید انقد این قضیه شکننده و قابل درکه ک منی ک مجردم و این اتفاق برام نیوفتاده درک میکنم لطفا سرتون رو از زندگی کسی ک متاهل شده در بیارید و باز روابطی رو ایجاد نکنید اگر طرف مجرد هم باشه ولی شما رو نخاد و کسی دیگه ای رو دوست داشته باشه خاهشن خودتون رو بهش به هر وسیله ای نچسبونید که باعث نفرین همجنس خودتون میشید و در آخر کسی که بخاد بیاد خودش میاد نه با چک و لگد بلکه خودش خود ب خود میاد چون عشق شما در وجودشه ازتون خاهش کردما :))))

تاریخ
اگه منظورت این تایپیک پر بازدیدس که دختره پیام نداد و گفت فقط فکرش اومده تو ذهنم و اومدم نظر شمارو ب ...

غیر از اون من خیلی اینجا از این تایپیک ها میبینم و برام عجیبه

تاریخ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربون آدم چیز فهم.

۶ساله با مرد زن طلاق داده ازدواج کردم. زن سابق عوضیش نذاشت یه روز بفهمه زندگی با من چجوریه. بسکه با هر بهونه ای دنبال پیام دادن و ارتباط گرفتن و یادآوری خاطرات و... بود

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

همش درسته 

ولی اون مثلا زن یک لجن هست 

تکلیف اون که روشن هست 

ولی اونی که باید معنی تعهد رو بدونه همسر هست

وگرنه از لجن که توقع تعهد نداریم که 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
قربون آدم چیز فهم. ۶ساله با مرد زن طلاق داده ازدواج کردم. نذاشت یه روز بفهمه زندگی با من چجوریه. بس ...

مردت راه ارتباطی رو باز گذاشته 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

صد در صد

بارها با چشم خودم دیدم که مقصر زنا هستن

همین دیشب تو خیابون چندتا دختر داشتن پشت ماشین با یه مردی که میدونم متاهله تیک میزدن 😏

شاید بگی خب مرده هم مقصره اما وقتی دختره میدونه طرف متاهله چرا گورشو گم نمیکنه؟

بعضیا هر بلایی سرشون بیاد حقشونه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
مردت راه ارتباطی رو باز گذاشته  

بله. اونکه تو عوضی بودن رتبه اوله.

ولی اون زن رو هم حلال نمیکنم که انقدر کرم ریخت تو زندگیم

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
بله. اونکه تو عوضی بودن رابه اوله. ولی اون زن رو هم حلال نمیکنم که انقدر کرم ریخت تو زندگیم

حق داری 

اصلا جای بحثی نیست 

به جنس و همجنس ربطی نداره واقعا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️کار بد بده دیگه چیه این همجنس همجنس افتاده دهن ه ...

والا تو دیدی ی مرد بیاد زندگی ی مرد دیگه رو بریزه بهم بازم کمتر پیش میاد امان از دست بعضی خانومایی ک تو زندگی ادم متاهل کرم میریزن

تاریخ
والا تو دیدی ی مرد بیاد زندگی ی مرد دیگه رو بریزه بهم بازم کمتر پیش میاد امان از دست بعضی خانومایی ک ...

اره تا دلت بخواد

هزارتا مرد دیدم با زن متاهل رابطه گرفتن و طبق این منطق همجنس و فلان زندگی همجنسشونو خراب کردن😑

تو اینجور روابط مقصر اصلی اون فرد متاهل هست 

من میتونم دوست خوب تو باشم:)

یکی از همین خونه خراب کنا زندگیمو آوار کرد رو سرم الانم شادو خوشحال وسط خرابه های زندگیم خونه ی رویاهاشو ساخته داره زندگیشو میکنه😔😔😔😔

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔