2777
2789

اگر عاشق یکی شده باشی اول الکی باهاش زفتی تو رابظه ولی الان عاشقش شدی و یه چیو ازش پنهون کردی اونم با دلیل چیکار میکنی🥺🥺🥺

هر چ سریع تر بهش میگم حقیقتو

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9156098/بیاین-دعای-دسته-جمعی-امشب-۴۰-نفر-برا-همین-دعا-کنیم?postId=247574623

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹
تا چی رو پنهان کرده باشی

من دوساله  با یکیم و اون زمانی ک با من اشنا شد  من بهش یه جا دیگ ادرس خونمونو دادم بهش 

و از ترس این ک یهو بیاد در خونه ابرو ریزی شه اینجوری گفتم گذشت و گذشت و  الان من عاشقش شدم نمیدونم چیکار کنم 

اگه موردی مربوط به گذشته ات هس که به طرفت ربطی نداره اصلا نگو، وگرنه بهش بگو و منتظر واکنشش بمون بال ...

الان چیکا کنم حتی میگ خودمو جمع جور کنم  میام رسمیش میکنم

واقعیت رو بگو وسلام ،،،مگه اینکه گفته باشی بچه جردنی بعد بچه قرچک باشی 😂😂😂😂

تنهای چیزی رو ک بهش الکی گفتم اینه اون موقع اصلا نمیدونستم به اینجا کشیده بشه

بگووو

بستگی به اهمیتش داره

مثلا اگر گفتی مجردی ولی مطلقه ای خب باید زودتر بهش با دلایلت بگی

ولی مثلا اگر مساله قابل پنهان شدنه و اهمیتی نداره بدونی یعنی بعدا دردسر نمیشه لزومی نداره بگی