2777
2789
عنوان

شوکر

302 بازدید | 7 پست

حالم خیلی بده از بس جیغ کردم

همسایمون به پدرم حدودای ساعت ۱۰ بود به پدرم توی پارکینگ با شوکر حمله کرد و پدرمم شوکره ازش میگیره اونم ی گاز میگیره از دست پدرم که شوکرو بگیره ازش و الان گوشت دست پدرم کنده شده و رفتم بیمارستان واکسن هاری زد گفت که گاز انسان از گاز حیوان بدتره و چون دهان انسان کثیف تره و بهش قرص دادن و دستشو پانسمان کردن و فردا هم باید بره ازمایش ایدز و اینا بده و وقتی زنگ زدم به ۱۱۰ انقدر جیغ میزدمو گریه میکردم نمیتونستم حرف بزنم و پلیسم از پشت تلفن میگفت خانوم اروم باشید تا من بدونم چی میگید و الان فرداهم همه ی همسایه ها میخوان بیان شهادت بدن که پدرم مقصر نبوده و حتی ماشین هایی هم که از توی خیابانمون رد شدن هم اومدن مارو اروم کردن و فرستادنمون خونه و گفتن اقایون وایسن توی کوچه

و دعواهم سر این بوده که پدرم میگفت من توی پارکینگ بودم داشتم قفل فرمون میزدمو ماشینمو یهو دیدم همسایه پایینی اومده میگه چرا با مشت زدی به ماشینم و پدرمم میگه من همین الان اومدم و اصلا ماشین تو اون سمته و من هنوز اون سمت نرفتم و حتی پدرم جعبه ی ماشینو هم نبسته بوده که خریدایی که کرده رو بیاره خونه و به اون سمتی که ماشین اون بوده نرفته ولی همسایمون گفته نه خودت بودی و با شوکر میزنه ب زیربغل پدرم

پدرمم گفت وقتی زده خواسته فرار کنه من نذاشتم که زنگ بزنم پلیس بیان بگیرنش و وقتیم منتظر بودیم که پلیس بیاد از ترسش خواست بره خونه که شوکرو قایم کنه ولی پدرم نذاشت و مرده هم شوکرو داد به زنش گفت برو ورش دار و وقتیم که پلیس اومد همسایمون گفت نه شوکر نبوده چراغ قوه بوده ولی همه ی همسایها و حتی خودمونم دیدیم که شوکر بود

روانی شدم دیگه انقد اتفاقای بد برام میفته 

لعنت به همسایه و ادم بد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه کلیپ تو یوتیوب دیدم سره جا پارک طرفو با چاقو زدن همش تو ذهنمه پهلوم و قلبم درد گرفته وقتی دیدم اونجوری با چاقو ضربه زدن کاش شره اینجور آدما هر چه زودتر کنده شه

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
اگر میشه خونتون رو عوض کنید اگر نه سعی کنید باهاش چش تو چش نشید و حالا شدید هم انگار نه انگار کسی رو ...

اره داریم دنبال خونه میگردیم و پدرمم واکسن هاری زد گفتن ۳ مرحلس و باید ازمایش ایدز و اینام بده