2777
2789

مادرشوهر عزیز با اینکه خیلی خوبی و کلی حمایت میکنی،ولی اینقدر با من رقابت نکن ،من ۲۶ سالمه شما ۴۸ سالته، مانتو میخری میگی مانتو های من قشنگتر از برای توئه

موهامو رنگ میکنم میگی من رنگ کنم از همه قشنگ تر میشم

امروزم که رفتم ارایشگاه اصلاح کنم گفتی منم میتونم برم ولی ماه محرم گناهه  

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش همونطوری باهام رفتار میکردی که دوست داشتی با دخترت رفتار بشه

نه هر رفتاری که دخترت از خانواده شوهرش دلخور بود دقیقا همون رفتار.....

و در سخت ترین روزها کمکی بهمون نکردی  هیج وقت ازم انتظار کمک نداشته باش

مجردم .فرص میکنیم مامان عشقمی .چررراااااا تو نمیای منو برای ممد بگیری دست اون بیشعور بگیر بعد ماه صفر بیاین خونه ما هیچکس جز من این پسر گاوت رو تحمل نمیکنه 

کاش ب جای خاله بازی و مهمون بازی با خواهرات کنی تو تربیت بچه ‌‌‌‌‌هات تلاش میکردی ،،،، 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

مادر شوهر عزیزم من هرگز نخواستم پسرت رو ازت بگیرم لطفاً این فکر رو از ذهنت پاک کن من خواستم مثل دخترت باشم ولی با قضاوتهات نذاشتی. در کنار همه اتفاقات بد و حرفای تلخی که بهم زدی ولی یه وقتایی بهم محبت کردی پس به حرمت همون خوبیها و بخاطر اینکه مادر عشقم هستی من دوستت دارم و برام قابل احترامی

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

مادر شوهر بدجنسم چرا اینقدر بی احترامی و بی محلی می‌کنی وقتی میام خونت.مثلا خیلی رک بودن افتخار داره هر چی به دهنت میاد مثل بچه ها زود میگی به آدم.اگه جواب نمیدم به احترام سن بالای شما و حیایی که از آقاجون دارم هست.اینقدر هم تو گوش شوهر من نخون که درآمدش رو ازم مخفی کنه و یادش نده همه چیزو بیاره بذاره خونه شما فکر میکنید چون تو از شوهرت میدزدیدی طلا میخریدی منم می‌خوام همین کارو کنم.از خودت و دخترای بدجنست بیزارم.تموم شد.