2777
2789
آخی عزیزم روحشون شاد باشه  صلوات فرستادم براشون

ممنون عزیزدلم  مرسی از محبتت  خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه ان شاالله 🖤

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش زنده بودی تا همسرم کمی دلش آروم بود خیلی دلتنگته پسرت به خوابش بیا 

اوف جیگرم اتیش گرفت ....خدا رحمت کنه اسیران خاک رو عزیزم😥🖤🤲

خدایا تو بساز .تو بسازی قشنگه❤❤❤❤❤❤

از حق نگذریم مادر شوهر و خواهر شوهر خوبی دارم. چند روز پیش خونمون بودن داشتیم صحبت میکردیم گفتم یه مقدار پول دارم میخوام برم طلا بخرم.بنده خدا وقتی داشتن میرفتن بهم گفت اگه موقع طلا خریدن پول کم آوردی من بهت میدم...

من که هیچ وقت ازش پول نمیگیرم ولی همین که گفت خیلی خوشحال شدم ذوق خاصی داشتم🤭🤭😃😃😍 خدا بهش سلامتی بده. خونمون هم خودش برامون قبل عروسی خریده بود.بعد ازدواج زد به نام همسرم.

مادر شوهر عزیزم دوستت دارم😘😘😘😘 

میخواستم بگم همیشه مادر شوهر یا خواهر شوهرا بد نیستن توشون خوب هم پیدا میشه🙂❤❤❤❤

از حق نگذریم مادر شوهر و خواهر شوهر خوبی دارم. چند روز پیش خونمون بودن داشتیم صحبت میکردیم گفتم یه م ...

خیلی حق گفتی قبول دارم عزیزم 

برا سرگرمی تاپیک زدم قرار نیست همه بد مادرشوهرشون رو بگن😊

👍🏻👍🏻👍🏻

خیلی دوست دارم اینها رو بهش بگم.جالب بود تاپیکت.مرسی

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.