2777
2789

من خودم حدودا ۷ هفته و چند روز هستم

بیاین با هم باشیم یه مرهمی به مشکلات هم باشیم😂

من که داغونم انرژیم صفرررر. ویار هم دارم از هیچی خوشم نمیاد

من ۱۱هفتمه نفخ شدییییید دارم خیلی اذیتم

من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یازده هفتمه از مرغ متنفرررم زیاد چیزی دوس ندارم فقط ترشک و لواشک اینا 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
منم یازده هفتمه از مرغ متنفرررم زیاد چیزی دوس ندارم فقط ترشک و لواشک اینا 

پسره بچت

من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤

اولین علایمتون چی بود؟

من چن ماه پیش باردارشدم ک سقط شد اولین علامتم شدید شدن میل جنسیم بود الانم اینجوری شدم یعنی باردارم؟

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
پسره بچت

عه واقعا؟ چهارشنبه برم غربالگری ببینم چی میگ سالم باشه خداروشکر هرچی بود

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
ممنونم لطف دارید. فعلا که از بس حال و هوام عوض شده خورده تو ذوقم اگرچه تجربه اولم نیست یه پسر ۵ سال ...

بچه اول همیشه بارداریش آسونتره دومیه به بعد عوارضش در میاد

ممنونم لطف دارید. فعلا که از بس حال و هوام عوض شده خورده تو ذوقم اگرچه تجربه اولم نیست یه پسر ۵ سال ...

خوب میشه منم تو اون هفته ها اینجوری بودم الان بهترم

عه واقعا؟ چهارشنبه برم غربالگری ببینم چی میگ سالم باشه خداروشکر هرچی بود

من برا یکم وقت ان تی گرفتم 

انشاالله سالم باشه عزیزم هرچی بود 😘😘

اولین علایمتون چی بود؟ من چن ماه پیش باردارشدم ک سقط شد اولین علامتم شدید شدن میل جنسیم بود الانم ا ...

اولین علائم دردناک بودن سینه ها تو کل دوره. هنوزم هست

ولی میل جنسی نه. یکی هم تکرر ادرار