2777
2789

تو اینستا کارای مریم حمزه رو میبینم وسوسه میشم برم فیبروز بعد میگم کاشت بالاخره موهای خودمه اما میگن تو  کاشت ابرو مو تیز درمیاد😨

یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اینستا کارای مریم حمزه رو میبینم وسوسه میشم برم فیبروز بعد میگم کاشت بالاخره موهای خودمه اما میگن ...

فیبروز رو هی باید تمدید کنی به مرور جذابیتش کم میشه ولی کاشت یک دفعه است دایمیه و به مرور قشنگتر میشه تجربه ی خودم رو گفتم 

فیبروز رو هی باید تمدید کنی به مرور جذابیتش کم میشه ولی کاشت یک دفعه است دایمیه و به مرور قشنگتر میش ...

مرسی که تجربت گفتی لطف میکنی بگی کی و کجا انجام دادی هزینش چقدر شد؟

واقعا در جهت خواب ابروهات رشد کردن یا تیغ تیغی شده؟

فیبروز رو هی باید تمدید کنی به مرور جذابیتش کم میشه ولی کاشت یک دفعه است دایمیه و به مرور قشنگتر میش ...

ببخشید که سوالاتم زیاد شد

مرسی که تجربت گفتی لطف میکنی بگی کی و کجا انجام دادی هزینش چقدر شد؟ واقعا در جهت خواب ابروهات رشد ک ...

عزیزدلی من پارسال انجام دادم ۶ونیم دادم پیش خاتم گل پرور  اگه خواستی شماره اش رو بهت میدم باید حوصله داشته باشی چون میکرو اینا اوایلش خوبه به مرور کم رنگ میشه هی باید ترمیم کنی ولی کاشت اوایلش یه کم نامانوسه  دو سه بار میریز ه تا دربیاد و جابیفته حداقل ۶ماه زمان میبره ولی در عوض برای همیشه راحت میشی  اگه تکنسین ات  کارش خوب باشه و نکاتی که میگه رعایت کنی سیخ سیخ نمیشه  در کل خیلی راضی ام اخه من اصلا ابرو نداشتم اون یه ذره ای که داشتم در اثر تتو و اینا ریخته بود 

عزیزدلی من پارسال انجام دادم ۶ونیم دادم پیش خاتم گل پرور  اگه خواستی شماره اش رو بهت میدم باید ...

ممنون لطف میکنی شمارش بذاری برام 

عزیزدلی من پارسال انجام دادم ۶ونیم دادم پیش خاتم گل پرور  اگه خواستی شماره اش رو بهت میدم باید ...

پیج داره نمونه کارهاشو ببینم ؟ اگرم خودتون عکس ابرو تونو بذارید ممنون میشم

ممنون لطف میکنی شمارش بذاری برام 

09393070268 @hair_afraa    نمونه کاراش رو بدون ادیت میزاره تو هایلاتاش ششمین قبل و بعد رو ببین عکس ابروهای منه من کاراش رو دوست دارم اخلاقش خیلی خوب و توانمنده پشتیبانی اش خوبه هر وقت هر سوالی داشتم جواب میده  

خدا شفات بده.کم عقل به تو چه زندگی بقیه که میای گزارشی میزنی.سلامتیو زندگی هرکس به خودش مربوطه فوضول ...

خجالت بکش هی هیچی نمیگم بی ادبتر میشیا بچه پررو!! کی گزارش زده؟؟؟؟ مطمئنی من بودم؟؟؟؟؟

خدا شفات بده.کم عقل به تو چه زندگی بقیه که میای گزارشی میزنی.سلامتیو زندگی هرکس به خودش مربوطه فوضول ...

دختر کوچولوی بچه ننه بی ادب !!! تو در حد گزارش زدنم نیستی !!