یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مرسی که تجربت گفتی لطف میکنی بگی کی و کجا انجام دادی هزینش چقدر شد؟ واقعا در جهت خواب ابروهات رشد ک ...
عزیزدلی من پارسال انجام دادم ۶ونیم دادم پیش خاتم گل پرور اگه خواستی شماره اش رو بهت میدم باید حوصله داشته باشی چون میکرو اینا اوایلش خوبه به مرور کم رنگ میشه هی باید ترمیم کنی ولی کاشت اوایلش یه کم نامانوسه دو سه بار میریز ه تا دربیاد و جابیفته حداقل ۶ماه زمان میبره ولی در عوض برای همیشه راحت میشی اگه تکنسین ات کارش خوب باشه و نکاتی که میگه رعایت کنی سیخ سیخ نمیشه در کل خیلی راضی ام اخه من اصلا ابرو نداشتم اون یه ذره ای که داشتم در اثر تتو و اینا ریخته بود
09393070268 @hair_afraa نمونه کاراش رو بدون ادیت میزاره تو هایلاتاش ششمین قبل و بعد رو ببین عکس ابروهای منه من کاراش رو دوست دارم اخلاقش خیلی خوب و توانمنده پشتیبانی اش خوبه هر وقت هر سوالی داشتم جواب میده