2777
2789

کسی خبر داره؟ 

من نظام قدیم بودم الان می خوام کنکور بدم برای ۱۴۰۲ 

نمی دونم چه‌طور شده کسی می دونه راهنماییم کنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ترمیم معدل واسه اینکه اگ نمره خوبی نگرفتی دوباره امتحان بدی همین اجباری نیست

نه من نظام قدیم بودم یعنی زمان ما اصلا امتحان هماهنگ نبود و اصلا هم معدل تاثیر نداشت 

کنکورم هم تجربی می خوام بدم 

ولی دیپلم من ریاضی بود 

حالا نمی دونم باید برم امتحان های تجربی رو بدم تا یه مع ل داشته باشم یا واجب نیست؟

نه من نظام قدیم بودم یعنی زمان ما اصلا امتحان هماهنگ نبود و اصلا هم معدل تاثیر نداشت  کنکورم ه ...

فک کنم باید دیپلمتو کامل تحربی بگیری با نمره خوب دیگه.  چون به هر حال ۴۰ درصد تاثیر معدله چطور میخوای مثلا زیستو از طرق معدل رتبه بیاری ؟ وقتی امتحانشو نداذی برو اموزش پرورش شهرتون 

من فکر میکردم نسل نظام قدیمی ها منقرض شده ک بخوان دوباره کنکور بدم فکر میکردم فقط  خودم تنهام ک نظام قدیمی هستم هییییییی 

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش.