2777
2789

به نظرتون گوشی چی بخرم ک هم قیمتش خوب باشه هم اینکه خودش اخر ک عاقبتی

گوشی قبلیم پرچم دار 2019  بود روزی ک اومد تو بازار خریدمش عالی بود بنده خدا که اب رفت داخلش دیر فهمیدم

به نظرتون اگه ال سی دی درست کنم عین قبل میشه؟؟

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

چه ربطی به حرم داشت؟؟

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه ساله کار کرده دیگه ولش کن یکی جدید بخر

اخه گوشی های مد نظرم که بازم پرچم دار باشن  12 تومنی میشه الانم قسط دارم تا بعد عید نمیتونم اینقدر هزینه کنم

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

حرم چیکاره بود اون وسط؟🙄

برا اونایی گفتم ک نشد جوابشون بدم خیلی پیام بود

بااین گوشی دستمه نمیتونم

این پرچمدار که میگید چی هست ؟ همیشه دوس داشتم بپرسم

یعنی مثلا توی سال 2019  گوشی هایی که توی اون مدل مثل سری A سامسونگ تولید شده این گوشی بالاتره از تمام سری های a

این پرچمدار که میگید چی هست ؟ همیشه دوس داشتم بپرسم 

کلا هر برندی چند سری گوشی میزنه، یه سری پرچمدارن به اصطلاح که گرون‌ترین سری گوشی‌های اون برند هستن و بهترین مشخصات رو هم دارن، یه سری میان‌رده‌ن که قیمت‌های متوسط دارن و مشخصاتشون نه خیلی ضعیفه نه مثل گوشی‌های پرچمدار، یه سری هم اقتصادی هستن که قیمت پایین دارن و ظاهر به‌روز و مشخصات معمولی و برای استفاده سبک هستن بیشتر.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

بستگی به کیفیت کار تعمیرکار و نمایندگی داره به‌نظرم، اگه هزینه‌ش میصرفه برات و میتونی پیدا کنی قطعه‌ش رو و مطمئنی به کار جایی که میخوای بدی شاید بیارزه، چون تعویض ال‌سی‌دی دنگ‌وفنگ زیاد داره شاید بعد اذیتت کنه اگه طرف کاربلد نباشه، پولت هم رفته اون‌وقت خدایی نکرده.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
بستگی به کیفیت کار تعمیرکار و نمایندگی داره به‌نظرم، اگه هزینه‌ش میصرفه برات و میتونی پیدا کنی قطعه‌ ...

بهم گفت از گوشی دیگه باز میکنه روش میزاره 500میشه نهایتش..

گوشی چندبار دادن بابا بزرگم اینا میگن خوب وده