بچه ها من یه آرزوی خیلی بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم میخواد به آرزوم برسم خیلی تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این پرچمدار که میگید چی هست ؟ همیشه دوس داشتم بپرسم
کلا هر برندی چند سری گوشی میزنه، یه سری پرچمدارن به اصطلاح که گرونترین سری گوشیهای اون برند هستن و بهترین مشخصات رو هم دارن، یه سری میانردهن که قیمتهای متوسط دارن و مشخصاتشون نه خیلی ضعیفه نه مثل گوشیهای پرچمدار، یه سری هم اقتصادی هستن که قیمت پایین دارن و ظاهر بهروز و مشخصات معمولی و برای استفاده سبک هستن بیشتر.
Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
بستگی به کیفیت کار تعمیرکار و نمایندگی داره بهنظرم، اگه هزینهش میصرفه برات و میتونی پیدا کنی قطعهش رو و مطمئنی به کار جایی که میخوای بدی شاید بیارزه، چون تعویض السیدی دنگوفنگ زیاد داره شاید بعد اذیتت کنه اگه طرف کاربلد نباشه، پولت هم رفته اونوقت خدایی نکرده.
Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "