2777
2789
عنوان

خانومای منطقی بیاین مشورت

94 بازدید | 15 پست

بچه ها من خیلی لاغرم، 40 کیلوام

عشقم میگه دوس دارم چاق بشی، میگه چاق شو تا بتونم معرفیت ب خانواده بیام خاستگاری(هم دوره دانشگام بود، اون زمان خیلی رو فرم بودم) 

منم تا باشگا نرم نمیتونم وزنمو بالا ببرم، معدم کوچیک شده

از طرفی هم دو شیفت سرکار میرم (12تا4،شبم8تا12**ماهی 2ونیم میده)وقت باشگا رفتن و ب خودم رسیدنو ندارم

دختر داییم چن روز پیش زنگ زد بهم، میگه چته انقد جون میدی، کار میکنی، بچه هات گشنن

برو ازدواج کن، برو سر خونه زندگیت(دارم28 ساله میشم) 

من بخام ازدواجم کنم، دیگه سرکار نمیرم 

ب نظرتون همین الان دیگه کارو بیخیال بشم، چن ماهی ب خودم برسم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چه کاره کوفتیه 

که ن نهارتو میفمی ن شامتو 

تا ۱۲ شب 

بیخیال بابا 

ما میریم تو باغو مزرعه از ۶ تا ۱۲ ظهر از ۱۵۰ بیشتر رومون میفته تازه کلی هم گوجه و میوه میاریم 

تمام بعداظهرم وقتمون آزاده

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.
چرا اومدم ک فقط تو خونه نباشم تو خونه هم همش اعصاب خوردیه بخام بمونم، فقط برا همین اومدم بیرون

عزیز دلم من نمیدوتم شما ب چه شغلی مشغولی ولی تو شهر ما ب منشی خانوم ۷الی۵ حقوق میدن ساعت کاری ۹تا پنج و نیم 

یا تایمای پاره وقت حقوقش۳و نیمه 

حالا جدا ازااینا اگه شما واسه اینک خونه نمونی کار میکنی بنظر من بهتر باشگاع بری ب خودت برسی یکم وزن بگیری محیط  کار با باشگاع فرق داره 

باشگاه با نشاط تر از محیط کاره

عزیز دلم من نمیدوتم شما ب چه شغلی مشغولی ولی تو شهر ما ب منشی خانوم ۷الی۵ حقوق میدن ساعت کاری ۹تا پن ...

مرسی عزیزم از راهنماییت 

آره باید کم کم بهش بگم دیگه نرم

هیچی از زندگیم الان نمیفهمم

مرسی عزیزم از راهنماییت  آره باید کم کم بهش بگم دیگه نرم هیچی از زندگیم الان نمیفهمم

اره باشگاه بروو کلاس برو استخر برو هم وقتت پر میشه هم اندامت بهتر میشه و ایشالله ازدواج میکنی خوشبخت و سفید بخت میشی❤️⭐