2777
2789
عنوان

لباس ابروبادی زود بو میگیره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1474 بازدید | 34 پست

از ابرو بادی بدم میاد ولی ن بو نمیگیره سریع

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بدنم عرق زیاد نمیکنه، بکنه هم بوی تند نداره ،مانتو ابرو بادی دارم هر ۴ ۵ مرتبه که پوشیدم میشورمش

ولی شلوارش اصلا خوب نیست

چون مواد داره

من به شلواری که حتی یه ذره مواد داشته باشه حساسیت دارم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

من مانتو شو دارم بو نمیگیره احتمالا پرو شده و اون طرف عرقش بو میداده

و مهمتر اینکه کدوم ماست بندی میگه ماست من ترشه؟؟؟؟

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
من تازه یه ابر باد  ساده برا شلوار یه توپی گرفتم تونیک درست کنم نگران شدم

دوستان الان اینجا گفتن گویا جنس‌های مختلف داره 

انشالله که برای شما خوبه ❤️

متاسفانه منم جنس شناس نیستم☹️

الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه   یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟ 
متنفرم از ابروبادی خیلی شلخته اس

آخه الان چی خوبه نسبتا تو این رنج قیمت 200 و هم اینکه زود چروک نشه🌼

الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه   یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟ 

احتمالا همینجور که گفتین جنس‌های مختلف داره و اینم از جنس مرغوب نبوده که با پرو اینجوری بو گرفته😷 

من تازه از حموم در اومده بودم سرم رو کردم تو یقه سریع درش آوردم 

اومدم خونه دوباره پریدم تو حموم

موندم از فروشنده که میگفت اصلا کسی پرو نکرده 😶

بله به شدت خودم ی تونیک دارم داغون بو عرق میگیره

ای بابا 😢☹️

پس چی خوبه من خودم چون زود عرق میکنم بیشتر لباسام نخیه ولی دیگه کلافه شدم ازبس اتو کشیدم😔

یه چی میخواستم که مثلا مسافرت میرم تو ساک میذارم دیگه احتیاج به اتو نداشته باشه