2777
2789
عنوان

نمونه دولتی برم؟

274 بازدید | 14 پست

میخوام بعد انتخاب رشتم تو ازمون شرکت کنم ، برم دبیرستان نمونه دولتی 

اگه برم نمونه دولتی دیگه نیاز نیست واسه کلاس کنکور جایی شرکت کنم؟؟ یعنی تو مدرسه مشاوره و کمک میکنن؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا از این خبرا نیست

یکم سطح تدریسشون بالاتره 

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست.تا کارما پس ندی به خودت نمیای. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم مهم نیست چند سالته؛اگه اینارو درک کردی بدون که تو این زندگی بردی...موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊اگر میخواهید زندگی شادی داشته باشید آن را به یک هدف گره بزنید ،نه افراد یا چیز ها...دوستان معنی اسمم یعنی پادشاه دختر بزرگ

نمی‌دونم بری یا نری ولی این و بدون سطح مدرسه و آدمای توش ارتباط صد در صد و کاملا مستقیم با نتیجه کنکورت داره و هیچوقت گول اینایی که میگن مدرسه ربطی به کنکور نداره نخور

✨happy to light and that's enough

ب کلاس ربط نداره! نه هیچ کاریم نمیکنن 

من میرم دهم از هفتم تیزهوشان خوندم ۹۰ درصد بچه ها هزار تا کلاس میرن تا قوی میشن!

منم از دهم ینی امسال میرم 

معلمای ما ک والا قوی نیستن ولی ازموناشون سخته و تدریس ندارن با کلاس میشه بهشون رسید !

ولی حتما برو

من نمونه دولتی بودم ، بستگی به شهر داره . نمونه دولتی هر شهر متفاوته . 

مدرسه ما معلماش خوب بودن مشاوره هم داشت ولی در حد این بود که هزار دو هزار بیاری . بچه های ما چون ۲ رقمی و ۳ رقمی میخواستن دو سه تا کلاس هم ثبت نام کردن . 

البته مدرسه تو انتخاب کلاس خصوصی به بچه ها کمی کمک کردن تا پیش هر استادی الکی نرن .

من نمونه دولتی خوندم  دیگه هیچ کلاس دیگه ای نرفتم ولی واقعا مدرسه نمونه عالیه ما فقط تست کار میکردیم اصلا امتحانات واسشون زیاد مهم نبود من اگه نمونه نمیخوندم چون خودم تو خونه خیلی نمیخوندم عمرا قبول نمیشدم البته من سال ۸۸ کنکور دادم

سلام من چهار سال دبیرستانم نمونه بودم و راضیم رفتم. فقط اولش ممکنه یکم عادت نداشته باشی و سطح کلاس برات بالا باشه و نسبت به مدرسه ای که الان هستب نمره هات کم تر شه ولی نترس روی روال میفتی. ولی حتما برو چون امکاناتش خیلی بهتر از مدرسه معمولیه و معلماش توی تیزهوشان هم درس میدن. من دو بار قبول شدم نرقتم دفعه سوم رفتم که کاش همون اول میرفتم. 

ای زن که دلی پر از صفا داری از مرد وفا مجو مجو هرگز اومعنی عشق را نمی داند راز دل خود به او مگو هرگز

در ضمن خودشون برا کنکور تابستون و اینا کلاس فوق برنامه میزاشتن در کنارش قلمچی برو حتما موفق میشی

ای زن که دلی پر از صفا داری از مرد وفا مجو مجو هرگز اومعنی عشق را نمی داند راز دل خود به او مگو هرگز
حتما برو نمونه آزمون خیلی آسونه و من فقط با کتاب جامع ای کیو تونستم قبول شم حتماااا بروووو

یکی از اشناهامون بهم پیشنهاد داد چون خودمم دانش اموز زرنگی هستم تو مدرسه . من تو انزلی زندگی میکنم ، خلاصه خانومه که از مدرسه تعریف میکرد 🤗