2777
2789
عنوان

از دست دادن عزیز

175 بازدید | 18 پست

سلام من پنج ماهه که پدرمو از دست دادم دارم دیوونه میشم خواب و خوراک ندارم خیلی سخته اطرافیان میگن ناراحت نباش و از این حرفا ولی اونا که از دل من خبر ندارن نمیدونن چجوری داره اوقاتم به سختی میگذره نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم خیلی ناگهانی فوت کرد خیلی سخته برام    

ای خدا چی میشد ای مردن نبود منم ۳ ماهه عموم رو که مثل پدرم بود از دست دادم انقد دلم براش تنگه که ح ...

آره واقعا دارم دیوونه میشم حتی بعضی وقتا به سرم میزنه خودکشی کنم ولی خوب فکر می کنم این راه چاره نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید با خودت بگی اون رفته یه جای بهتر

باید نبودن جسمش رو قبول کنی،وبدونی روحش در هر شرایطی کنارتو

واقعا اینو بدون که اون از این دنیای سیاه راحت شده

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

آره واقعا دارم دیوونه میشم حتی بعضی وقتا به سرم میزنه خودکشی کنم ولی خوب فکر می کنم این راه چاره نیس ...

نه عزیزم به خودکشی فکر نکن

من خودم اینجوریم که میگم واقعا جاش از اینجا بهتره و میگم خوشبحالش که رفت برای آروم شدن خودم و برای شادی روح عموی عزیزم قران میخونم 

انشالا که خدا صبرمون بده من که دیگه زندگی برام خیلی بی معنی شده ولی به خاطر بچه هام مجبورم که بجنگم

به این فکر کن که بازگشت همه بسوی اوست

دیگه اینارم جزوی از زندگیه

من همیشه با خودم میگم من که تنها نیستم که این مصیبت برام پیش اومده پس اینایی که تو جنگ کلی عزیزشون رو از دست میدن چی

همین حادثه متروپل از هر خانواده ایی دو سه نفر از بین رفتن

یا همین سیل اخیر کلی عزیز از دست رفت

دیگه چه میشه کرد تا بوده همین بوده😔😔😔

آره واقعا دارم دیوونه میشم حتی بعضی وقتا به سرم میزنه خودکشی کنم ولی خوب فکر می کنم این راه چاره نیس ...

خدا پدرتو بیامرزه . مطمئن باش جاش خوبه . سعی کن کنار بیای با قضیه...

باید با خودت بگی اون رفته یه جای بهتر باید نبودن جسمش رو قبول کنی،وبدونی روحش در هر شرایطی کنارتو ...

حرفت درسته ولی خب با دلم چی کار کنم همش دلم براش تنگ میشه از همه بیزار شدم از وقتی رفته روزی صد بار می میرم و زنده میشم

حرفت درسته ولی خب با دلم چی کار کنم همش دلم براش تنگ میشه از همه بیزار شدم از وقتی رفته روزی صد بار ...

دل آدم که تنگ میشه

سعی کن خودتو سرگرم کنی

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight