2777
2789
عنوان

🎂هدیه تولد🎂

106 بازدید | 12 پست

شما وقتی میخواین برا یه نفر هدیه بگیرید چه سوالایی براتون پیش میاد ؟ 

پیش اومده ندونید چی بخرید ؟ 

بنظرتون چجوری به راحتی هدیه مناسب برا یه نفر میتونید بگیرید ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط پول میدم راحت 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

خب با توجه به علایقش میخرم اگرهم ندونم سعی میکنم چیزی بخرم که خودم دوس دارم😂

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍

هدیه خریدن واقعاااا برام سخته

چون هرچی میگیرم حس میکنم در شان طرف نیست باید بیشتر بیگرم حتی اگه همه پولامو سرش بزارم😂

مثلا به قول دوستم باید بفهمی طرف دوس داره کادویی ک میگیره رو استفاده کنه یا دکوری باشه یا خوردنی اینو اگه بفهمی نصف راهو رفتی 

من رفیقم این طوریه ک همه موارد بالا رو باهم دوس داره😂برای همین براش شکلات و لواشک و این جور چیزا میریزم تو جعبه با یه مجسمه با یسری لاک و لوازم آرایشی یه دفعه هم عکسمون رو رو شاسی چاپ کردم کنارش بهش دادم هر دفعه هم ذوق میکنه😁😀

سلام 

اره خب ولی اگ مثلا ندونی طرف چی میخواد چیکار میکنی ؟

خوب طرف دوستته یا خونوادت عزیزم معمولا بیشتر چ چیزای رو دوست داره یا استفاده میکنه زیاد توجه کنی متوجه میشی مثلا بغضیا خیلی ساعت دوست دارن یا بدلیجات یا یکی مثل من لباس توجه کنی متوجه میشی ک بیشتر واسه چی ذوق میکنه 

هدیه خریدن واقعاااا برام سخته چون هرچی میگیرم حس میکنم در شان طرف نیست باید بیشتر بیگرم حتی اگه همه ...

عزیزم 😍♥️

اره هدیه خریدن برا خیلیا سخت مخصوصا اگ طرف مقابل براشون مهم باشه و بخوان یه چیز خاص بخرن 

عزیزم 😍♥️ اره هدیه خریدن برا خیلیا سخت مخصوصا اگ طرف مقابل براشون مهم باشه و بخوان یه چیز خاص بخرن ...

آره واقعا 

حالا طرفی که میخواین براش کادو بگیرین چند سالشه بگین شاید ایده به رهنمون رسید😁

سلام