2777
2789
مامانم

میشه توضیح بدید گردنش چجوریه معلومه؟

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه توضیح بدید گردنش چجوریه معلومه؟

یه رد باریک روی خط گردنش هست.ک البته شاید هرکسی متوجه نشه.

عمل مامانم خیلی سخت بود.چون کامل تیروییدش رو خارج کردن.ینی هم لوب چپ و راست هم لوب بالا.

چون داخل همش گره های لنفاوی بود

ولی اکثرا عملشون راحته

میشه یه کم توضیح بدین  نمونه برداری کردن؟ رسوب کلسیم داره؟

بله عزیزم

مامانم اول غذا تو گلوش گیر میکرد.اول گفتن واسه معده س.چون معده ش هم مشکل داره.

بعد از کلی وقت گلوش سوزش پیدا کرد ک رفتیم یه دکتر دیگه سونو کرد گفت تیرویید پر از گره های لنفاوی یا همون ندول هستش.دکترش فرستادش یه سونوی نمونه برداری.ک اونجا سونو شد گفتن خداروشکر توده ها خوش خیمن و نیاز به نمونه برداری ندارن. دیگه نمونه برداری نشد

رفت واسه عمل.کل تیرویید رو خارج کردن

بازم سوالی بود بپرس

سلام عزیز هستین؟

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤