2777
2789
عنوان

بابا و مامان اون رو چی ثبت کردین...‌

187 بازدید | 20 پست

شما اسم مامان بابا تون رو چی ثبت کردین دستم 

باباشو ثبت کرده....برج مراقبت

از بسک بهش میگه این جا نرو اون جا نرو 

مامانش و ثبت کرده.... رییس مخابرات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی ‌‌‌‌تو نوشتار دقت کنین ،رگم اتصالی کرد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

دوستم اینا رو ثبت کرده بود اسم بابا و مامانش

وای من بابام رو ثبت کردم بابا 

مامانم رو مامان

وقتی دوستم گفت بابا و مامانش رو این جوری ثبت کرده ترکیدم از خنده  خودشم خندش گرفته بود

بابایی ،مادری،،،

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

مامان خودم : زود بیا خونه .( چون مجرد بودم .هر جا می رفتم ، زنگ می زد کجایی ؟ زود بیا خونه ) تا الآنم ازدواج کردم ، تغیرش ندادم 🤣🤣

بابای خودم : بابایی 

پدر شوهرم: بابا جون علی 

مادر شوهرم: مادر جون 

دوستم اینا رو ثبت کرده بود اسم بابا و مامانش وای من بابام رو ثبت کردم بابا  مامانم رو مامان ...

بنظر من یکم بی حرمتی به پدر و مادره   تا اینکه جنبه طنز داشته باشه

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!