2777
2789
اول از همه سکته میکنم از خوشحالی

یاد یه یارویی افتادم کارمند بانک بود بهش گفتن بروبه یکی از کسایی که تو بانک حساب داره یه جوری حرف بزن که طرف ذوق زده نشه ازخبربرنده شدنش تو بانک 

اینم میره بهطرف میگه اگر صد میلیون برنده بشی چیکار میکنی ، طرف گفت پنجاه تاشو میدم به تو، کارمند بانک از خوشحالی سکته کرد مرد 😂😂😂😂

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماشین بعد میرفتم نرکیه دبی

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

نه خدا بیامرز زن و بچه نداشت به پدرم و عمم  رسید اموالش

براش خيرات بديذ 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

پدر بزرگم دوتا خواهر داشت که یکیش بچه نداشت پدر بزرگم اول فوت شد بعد اون خواهرش که بچه نداشت و خیلی ثروت داشت فوت کرد خدا بیامرزدش همه ارث هنگفتش رسید به پسرعمه پدرم اونم برای همه بچه هاش خونه خرید خونه خودش رو بازسازی کرد و وسیله هاش رو نو کرد 

حالا پدرشوهر و مادرشوهرم خیلی ساله فوت کردن شوهرم بچه بوده هنوز ارث مادرشون رو تقسیم نکردن این برادرا 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید