یه نفری هست که من اصلا بهش حسی ندرم اما اون خیلی منو دوست داره خب طرف درخواست داد بم من نمیدونم چرا قبول کردم از قبل حسشو میدونستم به خودم خیلی سعی کردم که کات کنم اما خیلی ادم اویزونیه حتی پیاماشو دیر به دیر جواب میدادم سرد رفتار میکردم اما بدتر بیشتر بم میچسبید بگم اون توی یه شهر دیگس و من ندیدمش هرچی بهش میگم که خانوادم سختگیرن من و تو نمیتونیم من حتی ندیدمت طرف میگه اشکال نداره خانوادتو خودم حل میکنم اصلا ول نمیکنه میگه میام میبینمت چند وقت دیگه شرایط الان جوری نیست بیام ولی آینده حتما بیام من و ایشون خیلی وقت نیست که باهمیم اما خیلی همو میشناسیم و نقاط مشترک با هم زیاد داریم درمورد علاقه هامون. بنظرتون باهاش کات کنم خوبه؟ اگه آره دلیلشو بگید و بگید چطور باید باهاش کات کنم. البته نظر من که میخوام مطمئنا با طرف کات کنم. میشه بگید چجوری هر راه رو امتحان کردم جواب نداد ولی از طرفی هم موندم بین دوراهی چون ممکنه دیگه همچین کسی پیدا نشه ولی من اصلا شرایط بودن باشو ندارم
بهترین راه حل اینه که تلفتی یا حضوری مشکلت رو با مشاور در میون بذاری .چون ممکنه اینجا کسی از روی احساس یا هیجان حرفی بزنه و راهنمایی کنه که بدترین تصمیمت رو بگیری .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من نمیدونم که چطوری با اون ادم اشنا شدی .اصلا اون طرف کیه در چه سطحیه شما دونفر از صفر تا صد چقدر باهم تفاهم دارید .چندسالتونه .هزارتا مورد هست .نمیشه الکی نسخه پیچید.