2777
2789

اتاق عمل 

فکر کنم کارش نسبت به هوشبری بیشتره

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بخوام جمع بندی کنم و مختصر و مفید بگم

از لحاظ سختی کار اول پرستاری دوم اتاق عمل سوم هوشبری

مهم ترین مزیت اتاق عمل و هوشبری اینه که فقط با بیمار سرو کار دارن که اونم بی هوشه

ولی پرستار هم با خود بیماران که وضعیتشون بده و هم همراه نگران و پر استرس بیمار سروکار دارن

در کل اونی که توضیح میداد چون خودش دانشجو هوشبری بود بیشتر از هوشبری تعریف میکرد ولی نظر خودم اینه که پرستاری یخورده بازار کارش از اون دوتا بیشتره

اتفاق عمل یکی از بهترین مزیتاش اینه که اگه بتونی ارشد بگیری میتونی تدریس کنی تو دانشگاه

و اگه کارت خیلی خوب باشه ممکنه به عنوان دستیار اول جراح کمک کنی

ولی بدترین مشکل اتاق عمل اینه که نمیتونی بشینی و باید همراه جراح سر ‌‌‌‌‌‌پا وایسی تا پایان جراحی

درخواست قبول نمیکنم قبلش موضوع درخواست رو بهم بگید