2777
2789

پول و حال و حوصله داری برو روانشناسی

وگرنه فرهنگیان 

و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | ‏دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرهنگیان

حقوق ثابت

شغل خوبی هست برای خانما تعطیلی و ...

روانشناسی مدام با بیمارا سر و کار داری و انرژی منفی توی روحیا تاثیر میزاره وبازار کارم سخته فک کنم براش

البته علاقه خودت از همه چیز مهمتره

میتونی حتی فرهنگیان روانسناسی بری

درخواست دوستی پذیرفته نمی شود🙏🏻
فرهنگیان خوبه یعنی؟؟

خب از همون اول بهت حقوق میدن دستت تو جیب خودته

کلی مزایای دیگ

روانشناسی علاقه میخواد ب اخرش برسونی

و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | ‏دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑
فرهنگیان حقوق ثابت شغل خوبی هست برای خانما تعطیلی و ... روانشناسی مدام با بیمارا سر و کار داری و ...

ممنون  اگر برای فرهنگیان کسی مصاحبه رد بشه امکان این هست که رشته دیگه مجاز بشه اونو بره

شب چه حکایت قشنگیست ادم را وادار به فکر کردن به اونی میکنه که عزیزترینه:)
فرهنگیان تضمین استخدام داره روانشناسی قشنگه و در بلند مدت میتونی دفتر مشاوره بزنی

کدوم بهتر هست ؟؟

خب از همون اول بهت حقوق میدن دستت تو جیب خودته کلی مزایای دیگ روانشناسی علاقه میخواد ب اخرش برسونی

ممنون