2777
2789
منظورم تو فامیلمون و آشناهامون عزیز دلم استرس مادر بیماریهاس

منم خیلییییی استرسی بودم الان باز کمتر شده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
اهان،من هفته هفتم ۱۰۶ بود گفت فعلا رژیم بگیر و با دستگاه تو خونه چک کن،امیدوارم بالاتر نره🥺

انشالله که نمیره گلم

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم خیلییییی استرسی بودم الان باز کمتر شده

بله به خدا بعد از چهل وچندسال زندگی تازه فهمیدم که استرس ببشتر از همه به جسم اثر میکنه اونقدر تو کرونا استرس داشتم که معده درد شدید گرفتم که میگفتم کاش کرونا گرفته بودم هنوز دارو مصرف خواهم کرد وپروسه درمانم طولانیه

دیابت همینجوری واهسته شروع میشه.چرا مردمو گمراه می کنی.نمی دونی کامنت نزار

دقیقا خیلی ریز پیش میره 

من خودم شش هفت سال پیش ۹۹ بود قندناشتا

دکتر غدد گفت بهم زیاده

دیابت همینجوری واهسته شروع میشه.چرا مردمو گمراه می کنی.نمی دونی کامنت نزار

مثل اینکه شما اطلاع ندارید وکسایی مثل شما هستن کاری جز استرس دادن بلد نیستیدشما اگه حرف زدن بلد نبستی کلا مثل اسمت خاموش باش با ادبیاته کوچه بازاریت

مواد قندی کم کردم خیلی ولی ارثی داریم تو خانواده میترسم

قتد خون دوساعت بعد غذا  رو هم ازمایش کن و از نظر کبد چرب هم بررسی کن.وقتی تو خانواده داری پس رعایت هم بلدی با ارامش کارات رو بکن ومطمین باش تحت نظر باشی به طرف دیابت نمیره

مواد قندی کم کردم خیلی ولی ارثی داریم تو خانواده میترسم

اگه تهرانی برو کلینیک تخصصی دیابت خ کارگر خ هیئت کنار مرکز قلب تهران

باید حجم غذاتو کم کنی پر خوری ممنوع شیرینجات اعم از قند و شکر و شیرینی و.... حتی میوه های شیرین ممنوع

روزی دوتا قرص متفورمین ۵۰۰ یکی صبح یکی شب

حالا قند خون ۲ساعت بعد از صبحانه ات چنده؟

صبحانه بخور ساعتشو یادداشت کن تو اون ۲ ساعت خیلی فعالیت و کار و پیاده روی و... نکن ۲ساعت بعد دوباره ببین قندت چنده؟ بالای ۱۷۰ باشه دیابت داری باید قرص بخوری پرهیز کنی 

ان شاء الله یکی مثل خودت نصیبت بشه        ببین دعات کردم یا نفرین  ⛔دغدغه و مطالعات: پزشکی، تغذیه صحیح، نسخه های کاربردی طب سنتی 🔴 از طب سنتی نسخه ها و توصیه های کاربردی و مختصر قابل انجام رو میگم در مورد اصلاح طبع و مزاج و...صحبت نمی کنم ⭕آزمایش غیر بارداری و خیلی تخصصی نباشه بتونم راهنمائی می کنم ⚫در مورد حقوق و فقه هم مطالعاتی دارم و وارد میشم ولی ادعائی ندارم ✔ برای هر فرد درمانهای پزشکی نوین مشخصه و حتی الامکان توصیه می کنم خط اول و ضرورت هست اما در کنار آن نسخه های کاربردی و سهل الوصول طب سنتی را به عنوان مکمل توصیه می کنم منتهی اصلاح سبک زندگی و تغذیه صحیح و اصولی را لازم می دانم نخوردن کارخانه ای ها از روغن جامد و مایع تا نمک یددار و قند و شکر و کنسروجات و مربا و ترشی و دلستر و دوغ و نوشابه🔴 نخوردن مایعات نیم ساعت قبل تا دو ساعت بعد از غذا + خوردن میوه و سبزیجات، گوشت گوسفندی، لبنیات محلی مطمئن، روغن ذرت خالص، زیتون، حیوانی ، نان سنگک و هر چیز طبیعی را توصیه می کنم🚩غذای تو دوای تو باشد

سونوگرافی کامل شکم و لگن بده خیالت از کبد چرب و سنگ کیسه صفرا و.... هم راحت بشه

تو آزمایشگاه قند خون ناشتا دوساعت بعد از صبحانه و ای وان سیA1c به اضافه تریگلیسرید کلسترول ال دی ال و اچ دی ال  بده 

ان شاء الله یکی مثل خودت نصیبت بشه        ببین دعات کردم یا نفرین  ⛔دغدغه و مطالعات: پزشکی، تغذیه صحیح، نسخه های کاربردی طب سنتی 🔴 از طب سنتی نسخه ها و توصیه های کاربردی و مختصر قابل انجام رو میگم در مورد اصلاح طبع و مزاج و...صحبت نمی کنم ⭕آزمایش غیر بارداری و خیلی تخصصی نباشه بتونم راهنمائی می کنم ⚫در مورد حقوق و فقه هم مطالعاتی دارم و وارد میشم ولی ادعائی ندارم ✔ برای هر فرد درمانهای پزشکی نوین مشخصه و حتی الامکان توصیه می کنم خط اول و ضرورت هست اما در کنار آن نسخه های کاربردی و سهل الوصول طب سنتی را به عنوان مکمل توصیه می کنم منتهی اصلاح سبک زندگی و تغذیه صحیح و اصولی را لازم می دانم نخوردن کارخانه ای ها از روغن جامد و مایع تا نمک یددار و قند و شکر و کنسروجات و مربا و ترشی و دلستر و دوغ و نوشابه🔴 نخوردن مایعات نیم ساعت قبل تا دو ساعت بعد از غذا + خوردن میوه و سبزیجات، گوشت گوسفندی، لبنیات محلی مطمئن، روغن ذرت خالص، زیتون، حیوانی ، نان سنگک و هر چیز طبیعی را توصیه می کنم🚩غذای تو دوای تو باشد
قتد خون دوساعت بعد غذا  رو هم ازمایش کن و از نظر کبد چرب هم بررسی کن.وقتی تو خانواده داری پس رع ...

ممنون