2777
2789
عنوان

کلاس آرایشگری تهران

84 بازدید | 4 پست

دوستان اگه فنی حرفه ای شرکت کردین برای دیپلم ارایشگری و از تدریسشون راضی بودین ممنون میشم بگین آدرسشو💓

اگه هم جایی رفتین ناراضی بودین بگین کجاست💞

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
سلام عزیزم  شما کجا اموزش کراتین دیدین؟؟؟

سلام عزیزجان ببخشید اصلا این ماه تو نی نی سایت نیومدم

من فنی حرفه ای اول رفتم کلاسای رنگ و مش که توش کراتین هم تدریس میشد ولی چون خیلی روشاشون قدیمی بود دوباره رفتم یک دوره ی صفر تا صد و الان همه چیزو راجع به کراتین و احیا میدونم

پیش ریحانه دانشفر رفتم ورکشاپ ۳ روزه کلاس خیلی خوبی بود

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزجان ببخشید اصلا این ماه تو نی نی سایت نیومدم من فنی حرفه ای اول رفتم کلاسای رنگ و مش که تو ...

خواهش میکنم عزیزم

حضوری رفتین عزیزم یا انلاین؟ هزینه ش چقدر شد؟

و اینکه بعد شروع کار از کجا مواد کراتین تهیه میکنین ؟ خود ایشون میفروشن؟