2777
2789
عنوان

کشیدن تامپون بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 12969 بازدید | 18 پست
عزیزم نگران نباش درد که نداری اصلا،شاید یه کم مور مور بشه و حس خوبی نداشته باشی، چشماتو ببند و نگا ...

ایشالا فقط از یه طرف میگم در بیاره اینو من نفس بکشم بگیرم بخابم این طاق باز خابیدنه پدر ادموووو در میاره من که گچ و اینارو وا کنه چسب بزنه هرجور بخام میخابم سرویس شدم این یه هفته به معنای واقعی 

اره بابا تازه من بدون تامپون هم اذیت بودم وای به اینکه ده روز یه کوفتی تو دماغم باشه خداروشکر که همو ...

وای من دیروز این چسب پایین بینیم و میخاستم عوض کنم که زیر تامپوناس چسبیده بود بهش وقتی کندمش با این که اصلا دردم نیومد ولی قشنگ تا مرز قش کردن رفتم فشارم افتاد 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.