2821
2789
عنوان

سرفه خشک کودک ۵ ساله

3724 بازدید | 14 پست

پسرم از اول مرداد سرفه هاش شروع شد .‌دو روز سرفه خشک داشت بردم دکار اموکسی کلاو ۳۱۲ و کتوتیفن داد بعد سرفه هاش خلطی شد و تب کرد دو روزم تبهاش طول کشید سرفه هاش خیلی زیاد بود دوتا هم اسپری داد .‌شربت اویشنم بهش میدادم.‌ ،چند روزی  بهتر شده بود تا امشب دوباره خیلی سرفه خشک داره. سیتریزین دادم و اویشن دم کردم بهش بدم. 

کسی تجربه ای داره ممنون میشم کمک کنه. میترسم دوباره مریضیش عود کنه خیلیم بد تبه.‌تب کنه سخت میاد پایین 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همین الان پسر من داره سرفه خشک میکنه ۲ روزی میشه نمیدونم چیه

ما یک هفته هر روز میرفتیم دکتر.  مطب کلا پر بود از بچه هایی ک همین علائم پسر منو داشتن‌ 

پسر من چون تبهای وحشتناک میکنه هر دفعه بخاطر تب بستری شده‌ . ایندفعه از ترسم میخواستم بستریش کنم ولی بیمارستانم پر بود . میگفتن همه بچه ها ک بسترین همین علائمو دارن 

منم دختر ۴ساله و پسر ۳ماهم دوهفته سرفه داشتن الان تازه چند روزه خوب شدن 

دکتر به دختر ۴سالم شربت آزیترومایسین و شربت دکسترومتورفان دادو و یه آمپول زدن براش 

به پسرمم قطره پلارژین داد و اسپری و شربت آموکسی کلاو

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
منم دختر ۴ساله و پسر ۳ماهم دوهفته سرفه داشتن الان تازه چند روزه خوب شدن  دکتر به دختر ۴سالم شر ...

در کنار اینا خودم از عطاری شکر تیغال گرفتم درست کردم دادم خوردن تأثیر داشت 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
پسرمن سرفه های خلط دار میکنه  اصلا خوب نمیشه😥

پسر منم اونجور بود .‌چقد دکتر بردم. گفتن باید حتما اسپری بزنه. تو ریه ش یه مابع خلطی هس باید اون دفع شه وگرنه با هر سرماخوردگی ک بعدا بگیره همینقدر درد سر میشه.‌

اسپری سالوتاموا و فلوکیی تاید .‌ و همچنین قرص مونته لوکاست تا ۵ روز .‌

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز