2821
2789
عنوان

Army

158 بازدید | 37 پست

آقا میخواین اینجا آرمی ها حرف بزنین فرقی نمیکنه 

فقط من یه سوال دارم 

من نمیدونستم قراره فردا آلبوم بیاد 

یعنی اصلا خبر نداشتم قراره آلبوم بیاد یه دفعه ای از یه جا فهمیدم 

یکی کلا هرچی در مورد این آلبوم میدونه میگه؟ 😂

من الان چطوری بخوابم فردا ساعت 8 و نیم پا شم😑

اتک خوردی دخترم 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

@تاول     والا منم الان فهمیدم میخواد بیاد🤣 من هنوز فرصت نکردم آلبوم سولوی هوپی رو کام ...

حضور داشتم🙌🤣

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
  اتک خوردی دخترم

دگیگا😑😂

من الان درگیری دارم همینجوری بیدار یمونم تا 8 و نیم بعدش کتک بخورم؟ 

یا بخوابم و بیدار شم؟ 

داداشمم رفته دسشویی نمیاد بیورن آماده شم بکپم😑

میگم از کدوم چنل خبر ها رو دنبال میکنی؟

هیچ چنلی 

دگیگا😑😂 من الان درگیری دارم همینجوری بیدار یمونم تا 8 و نیم بعدش کتک بخورم؟  یا بخوابم و بی ...

صبح بهت زنگ بزنم بیدارت کنم؟ 

کدوم خطت فقط😒

آری مث اینکه  من تو پینترست فهمیدم:/ لعنتتت  چرا الان باید میفهمیدم

بکپ حالا

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792